Zwanger en niet kunnen genieten.

3 antwoorden en 35707895x bekeken

Kellie (Gast) 23-08 om 10:48

Halloo lieve mensen,

Ik ben kellie 20 jaar oud en zwanger van mijn 1e kindje. Ik ben op dit moment 9 weken zwanger. Ik ben enorm gelukkig.

Het enigste nadeel is ik voel mij niet altijd even blij vanaf het moment dat ik zwanger ben. Ben ik kots misselijk elke dag weer zie ik er tegen op.
Ik kots ongeveer 10 keer per dag en ben onzettend moe. Ik hou werkelijk niets binnen.

Ik ben iemand die heel de dag aan het poetsen is en gek op koken.

Maar zelfs dit valt me zwaar ik ben niet vooruit te branden en ik zie er vreslijk tegen op om het te doen.

Ik ben kapot en uitgeteld en dat al na 9 weken. Ik wil zo graag genieten en blij zijn maar ik voel me vreselijk.

Klinkt iemand dit bekent of maak jij dit ook mee. ??
Gelukkig heb ik morgen een afspraak bij de verloskundige.

Groetjes kellie

reageer

ellie (Gast) 23-08 om 18:18

De eerste weken zijn ook pittig want je lichaam veranderd nu heel erg! Hormonen enz.
Als je echt alles uitspuugt dan moet je eens proberen om zittend in bed iets te eten als je wakker wordt.. ook kun je o.r.s zakjes halen bij de drogist dat je iets meer vocht binnen kunt houden.. zo droog je niet zo snel uit erg belangrijk met dit weer!! 

Maar ik denk dat menig vrouw mee kan praten over alle kwaaltjes hihi. Meestal gaat het zo rond de 12 weken wel weer beter..

Amy 23-08 om 21:46

Ik herken het wel. Weet dat je naar je huisarts kan gaan en dat er eventueel medicijnen zijn die je kunnen helpen met de misselijkheid!
Ik heb de nu deze zwangerschap ook veel last gehad van misselijkheid. Ik heb toen pilletjes gekregen van huisarts en dat haalde echt de ergste druk eraf om het zo te zeggen.
Het scheelde psychisch dat het met mijn 2e zwangerschap was en ik dus een constante reminder had rondlopen waarom ik het ookal weer deed.
Meestal gaat het na het eerste trimester weer over.

Sharmaine 29-08 om 11:32

Ik herken dit wel, ik was zelf ook 4 weken lang enorm ziek. Ik hield ook niks binnen en lag hele dagen op bed. Uiteindelijk naar de huisarts gegaan waar ik een urinemonster moest inleveren, daar bleek uit dat ik op m'n reserves leefde en tegen uitdroging zat. Ik moest direct gaan bloedprikken en daarna werd beslist of ik moest worden opgenomen. Gelukkig is dit laatste niet gebeurd. Ik kreeg namelijk ook zetpillen tegen de misselijkheid, heb vele opkikkers gedronken zodat dat zout m'n vocht vasthield en zo ging t steeds beter. Nu ben ik 10 weken zwanger en heb ik al een week niet meer overgegeven, ik ben nog wel extreem moe de gehele dag waardoor ik nogsteeds niet optimaal kan genieten ervan maar in verhouding tot eerst mag ik nu niet klagen. Ik hoop snel weer energie te krijgen!


Volhouden!! Het gaat vanzelf beter en anders echt naar je huisarts!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger en niet kunnen genieten.' in het Zwangerschapsforum