Angstig met beetje hoop

1 antwoord en 35504555x bekeken

Mab (Gast) 03-10 om 14:40

Ik maak me stilletjes gek. Op 12 september ging ik bloed trekken en bleek zwanger te zijn. Helaas kreeg ik bruinverlies op woensdag namiddag. Ze zeiden dat ik me geen zorgen moest maken maar die vrijdag (16september) verloor ik heel donkerrood bloed. Ik mocht meteen langsgaan om opnieuw bloed te trekken. Helaas kreeg ik ’s avonds het nieuws dat mijn hcg gezakt was van 50 naar 32. En dat het ging uitdraaien naar een miskraam. Ik ben ook meteen beginnen bloeden. Maar niet fel. Eerst bruinverlies en dan een dag of 2 helderrood met een beetje stolsel in en nadien terug bruinverlies. Zo tot heden met soms een dag geen boedverlies. Omdat toen al mijn hormoon vrij laag was en al fel gezakt dacht ik nu eens te testen met een zwangerschapstest om te kijken of streepje al lichter zou zijn of zelfs weg. Maar nu test ik nog heel positief?! Het kruisje kan gewoon niet duidelijker zijn en is nog nooit zo duidelijk geweest zelfs niet toen ik zwanger bleek te zijn ?! Ik heb zelfs nog eens clearblue digital test gedaan. Toen ik pas zwanger was gaf deze 1-2 weken aan maar gisteren stond er 2-3 weken?!  Ben vandaag terug bloed te laten trekken en strak weet ik de uitslag. En de huisdokter vond dit ook allemaal gek. Zeker toen ik een test bovenhaalde. Zij zei dat een buitenbaarmoedelijke zwangerschap het waarschijnlijk niet kon zijn omdat ik dan normaal al felle buikpijn zou gehad moeten hebben. Zij dacht misschien aan een tweeling waar misschien 1 van was afgestorven maar ze wou me ook geen valse hoop geven wat ik ook begrijp. Maar ik vraag me af of dit iemand ook al heeft gehad?

reageer

Anoniem (Gast) 04-10 om 14:41

collega van mij heeft het gehad, iets later in de zwangerschap rond 8 weken geloof ik. Maar die wist niet dat ze zwanger was van een tweeling. Daar is het dus mis gegaan met 1 van de tweeling die is een miskraam geworden maar de ander bleef gewoon zitten en is inmiddels 17 jaar oud en blaakt van gezondheid. 
Je kunt helaas niet meer als de uitslag afwachten maar ik hoop voor je dat je nog steeds zwanger bent en dat alles goed gaat.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Angstig met beetje hoop' in het Zwangerschapsforum