Zwanger maar gedaan met vriend..

15 antwoorden en 35326597x bekeken

Anoniem (Gast) 18-10 om 23:19

Ik ben nu 5weken zwanger.. maar het probleem is.. het is gedaan met mijn vriend (niet vanwegen de zwangerschap) hij weet niet dat ik zwanger ben &ik heb geen idee hoe ik dit moet vertellen.. ik wil geen abortus.. maar ik wil een gezinnetje.. iemand dat misschien raad heeft?
Ik weet niet wat ik moet doen momenteel &ben ook nog redelijk jong..

reageer

Anoniem (Gast) 19-10 om 07:04

Eerlijk zijn naar hem. Eerlijk zeggen dat je zwanger bent, maar dat je niet verder wilt met hem. Je kindje heeft uiteindelijk er ook recht op om te weten wie de vader is en wie weet wil je vriend op een of andere manier toch ook een rol spelen in het leven van je kindje.  Niemand kan je dwingen tot een abortus, alleen jij hebt het recht om te bepalen wat er met jouw lijf gebeurt.  Probeer wel zoveel mogelijk steun te krijgen van mensen die je vertrouwd en je kunnen helpen als de kleine er is, alleen ouderschap is zwaar maar niet onmogelijk, zeker als je een goed supportnetwerk hebt.

Anoniem (Gast) 19-10 om 07:26

Het probleem is dat hij mij heeft gedumpt &geen relatie meer wilt vanwege de verschillen tussen ons.. hij wordt woedend als hij weet dat ik zwanger ben &wil er niet alleen voorstaan :/

MamaN 19-10 om 09:20

Ik zou het toch eerlijk zeggen tegen hem meis, hij kan woedend worden maar hij was er ook bij toen hij zijn aandeel voor de zwangerschap leverde. En denkt dat je er sowieso rekening mee moet houden dat je er in eerste instantie alleen voor zal komen te staan aangezien hij niet verder wilt... en eerlijk gezegd, zou je er echt blij en gelukkig van worden als hij nu wel ineens bij je terugkomt wetende dat het alleen voor het kindje is en niet omdat hij met jou wilt zijn.

Veel sterkte meis

Mama vanJ 19-10 om 09:22

Toch vind ik dat je het hem moet vertellen dat je zwanger bent en het wilt houden... je wilt later toch niet het verwijt van je kindje krijgen dat je zijn vader hebt weg gehouden? Zo wie zo, vroeg of laat komt het toch uit als je zwanger bent. Wat je wel kan doen is het hem pas vertellen als je de 3 maanden grens van je zwangerschap hebt bereikt. Je bent nu nog zo pril zwanger... en hoe oud ben je eigenlijk? 

Anoniem (Gast) 20-10 om 21:17

Ik zou het hem sowieso vertellen,maar heb geen idee hoe.. ik zou het kindje ook nooit weghouden van hem dusja :/ &17..

Mama vanJ 20-10 om 21:48

Dan zou ik het hem zo snel mogelijk ook gaan vertellen. Misschien wel wijs om het hem te vertellen in bijvoorbeeld een kroeg, in ieder geval waar ook andere mensen aanwezig zijn...

Anoniem (Gast) 21-10 om 00:09

Ik ga het hem vertellen na de 1ste echo.. 
heb btw even een vraag, is het normaal als je pas zwanger bent dat je enorme steken hebt in je buik &rug? :s

Nannie ❤ 21-10 om 12:45

Ik zou eerst je eigen moeder in vertrouwen nemen en dan dit samen met je moeder of vader erbij vertellen aan je ex. 
Hoe oud ben je?

Cutiex 21-10 om 14:45

Eerlijkeheid duurt het langst !  
Ik zou het zo snel mogelijk vertellen en niet te wachten tot de 1ste echo . Je kan een behoorlijke schuld gevoel krijgen ! En misschien als je eens goed met hem gaat praten kan hij bij draaien en misschien er toch wezen voor jou en je kind ! 

Anoniem (Gast) 21-10 om 21:22

Ik heb het net eerlijk gezegt.. hij wilt abortus..maar ik wil het houden :/ hij zat nog te dreigen enzo  pfff het is toch moeilijker dan ik dacht..

Mama vanJ 22-10 om 07:12

Gun hem de tijd om aan het idee te wennen... dit is ook het eerste wat hij gezegd heeft. Het is voor hem ook niet niks wat hij te horen krijgt... 

Yennax 22-10 om 15:52

Het is helemaal goed gekomen! (Ik was de anonieme van dit forum ) mijn ex wilt het samen met me groot brengen! 

Nannie ❤ 22-10 om 23:00

Kijk aan! zo zie je maar weer hoe iemand van gedachten kan veranderen. ik wens jullie veel geluk samen!

Yennax 22-10 om 23:09

Echte liefde overwint dus blijkbaar alles ik ben echt heel blij nu &vooral met de gedachten dat ik er niet alleen voor ga staan! Maar da uren gaan zo traag vooruit de 1ste dagen! Echt verschrikkelijk hahah

Nannie ❤ 22-10 om 23:44

Als je het leuk vind kun je je aanmelden bij het topic juni mama's 2017. Daar kun je gezellig kletsen met dames die ook net zwanger zijn.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger maar gedaan met vriend..' in het Zwangerschapsforum