Misselijk en krampem

5 antwoorden en 35175218x bekeken

Danni 20-10 om 03:16

Hallo!
Ik ben ongeveer 6 weken zwanger! Ik ben alleen continue misselijk en dit maakt me erg nerveus... soms krijg ik tegelijkertijd krampen. Vaak os snachts waardoor ik al nachten slecht slaap. Wil de vk vragen voor een middel tegen de misselijkheid.... jullie tips?

reageer

Danni 20-10 om 03:48

Nog ter aanvulling; vandaag inwendige echo gehad en het hartje klopte! Echt mooi om te zien. Maar door de klachten kan ik helemaal niet genieten  ik durf ook niet veel over de zwangerschap te praten voor het geval het mis zou gaan.... zit nu al de hele nacht op !

jessy 20-10 om 11:26

Joh wat vervelend, gewoon pilletje vragen tegen misselijkheid bij je huisarts. Heb ik ook, en dan kom je net iets beter je dag door!! 

Anoniem (Gast) 20-10 om 14:28

Misselijkheid hoord er wel een beetje bij de eerste maanden. kun je wel het meeste van je eten en drinken binnen houden? Zodat je niet teveel afvalt of uitdroogd. Het is een beetje uitproberen wat voor jouw bij misselijkheid helpt, soms is dat licht verteerbare dingen, bij mij waren het zoet/zure augurken. de krampen zijn waarschijnlijk van je baarmoeder die groter wordt en je banden die langzaam opgerekt gaan worden. De een heeft er sneller last van dan de ander. Mooi om te horen dat het hartje klopt, daarmee neemt de grootste kans op een miskraam al af. Het blijft natuurlijk nog even spannend maar het hartje doet het in iedergeval. 

Danni 20-10 om 19:26

Dank jullie! Ik kan het wel binnen houden met veel moeite, maar ik kan er niet echt van genieten en lig de hele dag op de bank terwijl afleiding juist goed is maar ik trek het niet om naar buiten te gaan. 

Anoniem (Gast) 20-10 om 20:16

Kleine beetjes eten helpt!
Bij mij hielp brinta pap smorgens.. had ik een goede fundering in de ochtend!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Misselijk en krampem' in het Zwangerschapsforum