termijndiscussie

4 antwoorden en 34739403x bekeken

anoniem (Gast) 17-12 om 22:10

Vraagje:
Ik ben nu 6.4 weken zwanger, volgens de vk die met een echo metingen heeft gedaan. 
Maarrrrr.... ik heb dit jaar 2 miskramen gehad en daarna een regelmatige eisprong. De laatste menstruatie duurde echter 4 dgn langer dan normaal. Als ik uit ga van een regelmatige eisprong zou ik in mijn beleving nu 7.4 weken zijn. Ik heb op de dag van mijn verwachte menstruatie een pos test gehad van clear blue (1-2 wkn). Volgens de vk zou dit dus een week na bevruchting zijn geweest. Nu is mijn vraag; kan de vk gelijk hebben? Bij de echo afgelopen week (6weken) is er een hartritme gezien. Ik hoop dat het goed gaat. Moet maandag terug. Ik maak me dus zorgen om die week die wij en vk van elkaar verschillen. Iemand ervaring of een antwoord? 

reageer

jessy 17-12 om 22:46

Hey, heb er niet heel veel verstand van hoor. Maar volgens mij kan het nog best regelmatiy bijgesteld worden. Bij mij was ik met 8weken korter zwanger volgens de meting en met 12 weken juist weer aantal dagen langer zwanger.  
Mijn schoonzus was twee weken 'tevroeg' bevallen en volgens haar berekening klopte dat juist exact????

anoniem (Gast) 18-12 om 15:45

Ok dankje, 
Door die twee miskramen kan ik nu echt geen onbezorgde zwangerschap meer hebben ik maak me overal zo druk om. Morgen om 9u weer een echo, ik ben benieuwd op hoeveel weken ik dan word gezet en of het überhaupt goed is allemaal... gelukkig kon ik bij mijn eerste zwangerschap vol op genieten!

anoniem (Gast) 19-12 om 10:05

Helaas was "termijndiscussie " niet positief. Net gehoord en gezien op de echo dat het mis is. Dus kies ik wederom voor pillen... fijne kerst

Mandy❤️ 19-12 om 11:23

Sterkte

Je kunt reageren op dit onderwerp 'termijndiscussie' in het Zwangerschapsforum