cytotec miskraam

6 antwoorden en 34682029x bekeken

pechvogel (Gast) 24-12 om 03:02

Goedenacht allemaal,
Ik heb een vraagje. Deze week heb ik gehoord dat ik een derde miskraam heb. De eerste kwam vanzelf los, de tweede met cytotec pillen en ook curretage omdat niet alles los kwam en vanavond heb ik weer 4 pillen ingebracht, maar nu ineens zonder krampen. Kan ik de volgende 4 pillen nu inbrengen? Ik ben nu 5u verder...
Slaap lekker,
Pechvogel 

reageer

MamaN 24-12 om 08:23

Allereerst sterkte met je verlies

Ik dacht dat er ongeveer een dag tussen moest zitten, in ieder geval 12 uur maar dat weet ik niet 100% zeker. 

pechvogel (Gast) 24-12 om 19:44

Het was 8u inderdaad. Op advies van de gynaecoloog ga ik vanavond voor de volgende 4 pillen, maar het kan wel eens een curretage worden (met kerst )
Is er iemand met herhaalde miskramen die toch een positief verhaal heeft? 

Pechvogel (Gast) 25-12 om 23:37

Voor de geinteresseerden;
De pillen van ronde twee kwamen er vanmorgen weer in zn geheel uit! Mijn lijf accepteert dus aan alle kanten niet dat ik een miskraam heb. Inmiddels wel door de eerste set pillen bloedverlies en daarom naar de huisartsenpost geweest (eerste kerstdag!). Omdat mijn bloeddruk 110/60 was kon ik weer naar huis. Als ik flauw word of koorts krijg is er wel plek voor curretage. Vrijdag heb ik een afspraak en hopelijk dan hoor ik wanneer ik gecurreteerd kan worden. Naar alle waarschijnlijkheid volgende week.
Fijne kerst allemaal

Beertje86 (Gast) 27-12 om 08:58

Hoi,

Allereerst heel veel sterkte.

Ik heb 3 miskramen in een jaar gehad. Erna 2 voldragen zwangerschappen met als gevolg nu twee hele leuke meisjes van bijna 2 en bijna 4 maand.

Ik heb nooit gekozen voor de pillen maar gelijk curettage gekozen. Om de redenen wat jij nu door maakt. 

Geef de moed niet op. Neem wel je tijd om alles te verwerken. 2013 was het jaar van mijn miskramen, soms vliegt het mij nog aan. Wordt wel minder.

Dikke knuffel voor jou!

pechvogel (Gast) 27-12 om 14:01

Oh het kan dus nog....we hebben al een dochter van 3,5. Dat is gelukkig een rustige en goede zwangerschap geweest.
Helaas erna schildklierproblemen gekregen. misschien is dat de oorzaak. Gaat nu onderzocht worden. Ik moet vandaag vanwege veel bloedingen naar het ziekenhuis. Hopelijk mag blijven maar ik vrees dat curretage nog niet aan de orde is.... kakzooi.....
Dankje voor je fijne bericht. Daar heb ik goed steun aan!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'cytotec miskraam' in het Zwangerschapsforum