Na miskraam gelijk eisprong menstruatie blijft uit test negatief

3 antwoorden en 34619314x bekeken

Leentje 28-12 om 17:02

Hoi dames 
Even een vraag ik hoop dat iemand hier ook ervaring mee heeft.

Op 5 december heb ik een vroege miskraam gehad was 5 weken zwanger. Ik heb maar  3 dagen bloedverlies gehad.nu had ik 13 december een eisprong de test bevestigde dit.22 december had ik hele erge pijn in mijn buik en schaamstreek.ik denk dat dat de innesteling was.
Nu had ik di en vandaag een test gedaan en beide keren negatief.maar ik heb een ontzettend opgezette buik.dit had ik bij de vorige zwangerschap ook en ontzettend gevoelige borsten.

Nu is mijn vraag test je Door miskraam wat later.en kun je een eisprong krijgen na miskraam maar dat er geen menstruatie komt maar je ook niet zwanger bent? 
Naar mijn idee krijg je alleen eisprong als alles weer hersteld is 

Ik hoop dat iemand dit ook heeft meegemaakt

Liefs m

reageer

JojoB 28-12 om 19:17

Ik heb hier geen ervaring mee zelf. Weet wel dat je direct na een mk vruchtbaarder bent dan anders.... Dus t zou allemaal kunnen. Even geduld hebben vrees ik en dan over 2 dagen weer testen? 

Leentje 28-12 om 19:52

Ja dat heb ik ook gehoord.
Ik heb de testen van kruitvat gebruikt 2 voor 5 misschien dat daar aan ligt.proberen het vrijdag of zaterdag maar weer 

Ik zie dat jij met de laatste loodjes bezig bent. Spannend zeg.veel succes

Leentje 29-12 om 10:44

Nou huisarts gesproken. Menstruatie kan uitblijven ook na eisprong en dat het dan maand overslaat.snap niks meer van mijn lijf.toch innesteling  gevoeld.opgezette buik en gevoelen borsten.en niet ongesteld heel vervelend 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Na miskraam gelijk eisprong menstruatie blijft uit test negatief' in het Zwangerschapsforum