Gewoon gezellig kletsen over onze zwangerschap

17 antwoorden en 34203567x bekeken

marsjuh88 22-01 om 23:27

Hallo iedereen!! 
Ik ben ondertussen 7wkn zwanger ik wil graag een nieuwe topic openen zodat we gezellig kunnen kletsen over onze zwangerschap. Ik zit ook in een andere topic maar laatste weken gaat het daar helaas alleen maar over miskramen
Ik vind het super zielig voor iedereen maar wil mijn hoofd graag bij een goede zwangerschap houden, misschien hypocriet maar ik word er zo verdrietig van. Ik wil juist genieten en het hebben over onze kwaaltjes bijzonderheden enz. Dus probeer ik zelf maar een topic te openend het lijkt mij juist leuk om met verschillende dames te praten die ook verder in de zwangerschap zitten! 
Liefs marsjuh

reageer

goed idee (Gast) 23-01 om 01:04

ik ben zelf 15 weken zwanger en voel me heerlijk. 
snap je helemaal
zit zelf ook in een positieve flow even genieten van al het mooie

marsjuh88 23-01 om 10:24

Hahah ik ben blij met je antwoord ik dacht even dat ik de enige was 
15wkn al weer super. Hoe voel je je eigen? Ik slaap echt super slecht verder voel ik me wel goed eigenlijk soms een beetje een weeïge gevoel niet echt misselijk maar toch niet lekker hahah

Anoniem (Gast) 24-01 om 16:33

hahahahahh ik snap je helemaal ik zit nu in de fase om negen uur al in bed en dan ben ik drie uur klaarwakker en dan denk ik huh ik wil slapen maar blijf draaien tot half vijf en dan val ik weer in slaap.
je lichaam maakt overuren met je... heel leuk af en toe minder want emotioneel maak ik ook overuren. kan zelfs janken met een saaie serie ahhahahha

marsjuh88 24-01 om 21:12

Hahaha emotioneel was ik voor mijn zwangerschap echt huilen om niks en sinds ik zwanger ben is dat gewoon helemaal weg. Maar wie weet komt dat weer terug hahaha 
Jammer genoeg vanmorgen gebeld door de verloskundige afspraak is een dagje verzet! Grrr ik kan al niet wachten ik wil zo graag weten hoe het gaat met het kruimeltje 

Anoniem (Gast) 25-01 om 14:23

hahahahaha snap je helemaal!!
hoop voor je dat je die emo flow niet krijgt en als je die toch krijgt lekker laten lopen zoals me zus zegt hahahahha
sorry i'm pregnant bord erbij en gaan hahahahhah

marsjuh88 25-01 om 22:21

Hahaha nee ik probeer er zo min mogelijk aan te denken! Had gisteren zo'n dagje maar me man heeft me erdoorheen getrokken door wat leuke dingetjes te plannen! 
Vandaag had ik heerlijk een extra dagje vrij gehad omdat ik volgens mijn collega's er niet uit zag!! 
Ik heb geen kleur meer in mijn gezicht en door dat weinig slapen nou ook wallen haha en dat heb ik nooit hoe weinig ik ook slaap. Dus vanmiddag ff lekker nog 3uurtjes geslapen. Man lief gaat vannacht vrijwillig op de bank liggen om te kijken of ik dan beter slaap. 

Anoniem (Gast) 26-01 om 08:41

hahahhahahaha zo lief en heel herkenbaar... af en toe drop ik mijn manlief ook op de bank en dan slaap ik heerlijk. 
gisteren heb ik een heerlijke dag ook gehad, heb nog een kind van 2 die ook van knutselen houdt, houdt me ook lekker bezig.
wat ik echt prachtig aan mijn dochter vind is dat ze elke ochtend een knuffel en kusje aan baby geeft en s avonds niet gaat slapen voordat ze baby kusje en knuffel heeft gegeven.
ze leeft zo mee
geweldig gewoon
was echt heel benieuwd hoe ermee om zou gaan maar gaat super

morgen weer echo en ze zegt nu al mama baby kijken morgen hahahhahah heerlijk

marsjuh88 26-01 om 15:01

Ik heb idd heerlijk geslapen!! 
Maar 1x wakker geworden echt heerlijk was weer lang geleden! 
O wat herkenbaar mijn man heeft nog een dochter van 8 en die weet het ook al! En is helemaal in to the baby elk weekend weer erg nieuwsgierig hoe groot de baby nou is en idd zodra ze binnen komt eerst ff knuffel en hallo tegen de baby zeggen en als ze naar bed gaat zelfde hahaha echt super leuk!! 
Morgen naar de verloskundige voor de eerste echo. Ze zal wel balen dat ze niet mee mag mja vind het nog een beetje riskant om der gelijk de eerste echo mee te nemen. Beter bij de volgende pas doen! 

Anoniem (Gast) 28-01 om 21:21

hoe was het gegaan?
mijn echo verliep super groeit goed hihi
volgende x lekker meenemen ik merk dat mijn dochter er echt van geniet. versterkt de band hoop ik ook.

marsjuh88 28-01 om 22:22

De echo was echt super!! 
Het hartje was al heel sterk en was heel erg bewegelijk 
De vk heeft me ook gelijk gerust gesteld als het kindje nou al zo bewegelijk is en het hartje zo sterk dan is de kans op een miskraam nog maar heel klein
Ik ben nou 9wkn en het kindje is 2,3cm. 15feb. Mogen we weer spieken en dan gaat ze idd gewoon lekker mee! 
Wat fijn dat jou kruimeltje het ook zo goed doet!! 

D. 30-01 om 17:54

Hallo marsjuhh super zo'n echo hè! Wij hebben hem afgelopen woensdag gehad. We hebben het hartje zien kloppen, super bijzonder. Bij ons zei de verloskundige ook dat de kans klein was dat het mis zou gaan toen ze onze echo zag. 

marsjuh88 30-01 om 19:48

O wat fijn D. Het stelde mij ook heel erg gerust! 
Alleen hebben wij hier een ander probleempje! 
De bloed test!! als het aan mijn man ligt wil hij laten testen voor down syndroom en mocht de kans er zijn na die 3 testen wilt hij het weg laten halen. 
Ik daar in tegen wil best die eerste test doen maar ik zou het nooit over me hart kunnen verkrijgen om het dan weg te laten halen! 
Hij heeft er mee in gestemd om nou helemaal niet te testen erop. Want als we kans maken wilt hij het dan toch niet weten op voorhand omdat ik het niet wil weg halen. 
Pfff... ene moment denk ik dat ik mischien best egoïstisch ben maar ik weet zeker dat ik het echt niet weg laat halen moet al janken bij alleen het idee al. 

D. 31-01 om 12:21

Ah ja snap ik! Daar hebben wij het eigenlijk niet over gehad. Heb morgen intake dus misschien dat we het dan bespreken. Laten we hopen dat alles goed en gezond is

marietje89 01-02 om 06:32

Wat een leuk forum
Ik mag sinds gisteren ook meepraten. Ik was ervan overtuigd zwanger te zijn en dat al na 1 maand stoppen met de pil en ja hoor gisteren bevestigd gekregen met tests. Ook al een paar dagen misselijk echt niet leuk maar ja het schijnt erbij te horen. Zijn jullie ook zo snel misselijk geworden? 

Anoniem (Gast) 02-02 om 16:52

top beslissing genomen zeg !! ik heb die keuze ook gemaakt ga niets testen. we gaan altijd van positieve en gezonde uit en wat komt komt.
lekker positief blijven.

marsjuh88 03-02 om 00:48

Gefeliciteerd Marietje!!
Mijn darmen waren heel erg opgezet in het begin en daar werd ik misselijk en heel "vol" van. 
Thanks anoniem! Ik ben ook zo blij dat mijn man niks opdringt en ik heb hem een beetje kunnen geruststellen door te laten zien dat op onze leeftijd de kans zowieso klein is. 
En idd nou gewoon lekker positief blijven! Ik heb vandaag mijn eerste positie broek aan gehad!!  Wat een uitvinding zeg ze zitten heerlijk!! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Gewoon gezellig kletsen over onze zwangerschap' in het Zwangerschapsforum