Alleen vruchtzakje

4 antwoorden en 34206001x bekeken

Brie33 03-02 om 10:07

Gister met man en dochter naar onze eerste echo. Reuze spannend en vol goede moed. Toen gebeurde het ze kon niets vinden.. Vroeg ze of ik geen ovulatie test had gebruikt ipv zwangerschapstest.. Nee heb ik natuurlijk niet, na zes testen en veel zwangerschap sjaaltjes weet en voel ik dat ik zwanger ben. Uiteindelijk de gyn erbij geroepen en ja hoor een minuscuul vruchtzakje.. Moet over twaalf dagen terug, kan twee kanten op zeggen. Mk of het is goed, ik heb altijd op tijd mijn periodes gehad maar de berekening klopte niet zegt ze. Ben zo ongerust!! En tot overmaat van ramp heb ik net bruine afscheiding!! Ben zo bang wie heeft advies of hetzelfde meegemaakt?? 

reageer

MamaN 03-02 om 10:18

Hoe ver zou je volgens je berekening moeten zijn en hoe ver was je volgens de echo?

Ik heb in augustus hetzelfde meegemaakt. Ik ging voor een echo en zou toen 9 weken moeten zijn, het vruchtzakje was echter de grootte van 5,5 week. Ik kreeg dezelfde boodschap mee dat het twee kanten op kon gaan. Van een late bevruchting kon geen sprake zijn ik had allang positieve testen. Ik nam mezelf dus maar het slechtste voor en helaas 2 dagen later begon in de ochtend het bruine verlies. In de avond de miskraam.  

Er zijn ook vrouwen waarbij er inderdaad sprake is van een late bevruchting en die zelfs bloed verliezen en toch een gezond kindje hebben! Het kan dus ook positief zijn! 

Liefsss

Brie33 03-02 om 10:26

Volgens de berekening zeven weken maar bleek dus een week korter te zijn... Ik hoop zo dat het door de inwendige echo komt want ze deed me ook zeer ermee.. Zit echt in zak en as.. 

MamaN 03-02 om 10:43

Dus 6 weken? Zag ze nog geen embryo? Volgens mij zou je dan ook hartactie moeten kunnen zien 

Brie33 04-02 om 10:00

Goedemorgen MamaN
Dank je voor je berichtje. Vandaag ben ik al wat rustiger geworden gelukkig. Vandaag precies zes weken en het kan heel goed dat ze alleen het vruchtzakje nog maar kunnen zien. Er zit niets anders op dan wachten tot de 14de. En ik ben al niet zo n geduldig typje ????. Hopen dan op een fel knipperlichten van het hartje. Liefs 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Alleen vruchtzakje' in het Zwangerschapsforum