Twijfels??

2 antwoorden en 34007552x bekeken

Anoniem (Gast) 08-02 om 11:09

Als eind januari je laatste menstruatie was dan ben je nog geen 5 a 6 weken zwanger. Er wordt namelijk gerekend vanaf de eerste dag van je laatste menstruatie. Als je eisprong geweest is kan het wel dat je zwanger bent, maar je zult je nod moeten afwachten voor je gaat testen omdat je anders bij een zwangerschap vals negatief test omdat er meestal nog niet genoeg hormonen in je lijf zitten om waar te kunnen nemen. Dus als je 21 februari wanneer je je menstruatie verwacht niet menstrueert dan kun je gaan testen. Overgens werken de tests van het kruitvat prima mits na je ze na je nod gebruikt, heb ze zelf altijd gebruikt. Maar dit geld eigenlijk voor alle tests dat ze betrouwbaarder zijn na je nod dan ervoor, dit is puur omdat er dan meer hormonen zijn om op te merken. 

reageer

chaneln05 08-02 om 11:20

Ik begrijp wat je bedoelt.. maar ik denk niet dat mijn "laatste" menstruatie (jan) een menstruatie was maar een soort van innestellingsbloeding.. en omdat ik weet dat in mijn familie, en dan vooral mijn moeder de eerste 3 maanden van de zwangerschap gewoon "ongesteld" zijn geweest.. dus heb ik een redelijke kans om het ook te krijgen.. de huisarts geeft een grote kans erop dat dat kan  Gebeuren wegens mijn "geweldige" hormoonhuishouding en de "goede" veruchtbaarheid.. 
dus ja daarom mijn twijfels!! Mijn vorige eisprong gevoeld midden januari (voor het eerst!!).. mijn eisprong dit keer moet of al zijn geweest of hij moet zich vandaag melden.. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Twijfels??' in het Zwangerschapsforum