Medio oktober baby

3 antwoorden en 33977230x bekeken

Elinepien 09-02 om 08:09

Goedemorgen,

Op mijn NOD gelopen maandag heb ik een onmiskenbaar positieve test gehad. Zie mijn profielfoto.

Afgelopen maand wegens drukte slechts een keer de kans gehad om intiem te zijn. Volgens het voelen van de eisprong zoals altijd en mijn laatste menstruatie (super stipte periodes) kom ik op medio oktober uit.

Nu heb ik een paar maanden geleden een miskraam gehad. Dit begon met heftige krampen en fiks bloedverlies. Nu heb ik eigenlijk sinds 2 weken met grote regelmaat vrij heftige krampen. Van het verschil tussen mijn darmen (PDS) en baarmoeder ben ik mij goed bewust.

Pas op 2 maart kan ik bij de vk terecht voor een eerste (inwendige) echo. Had er nooit zo bij stil gestaan dat die wachttijd best heftig is hihi

Meer mama's  (to be) die flinke krampen te voortduren hebben gehad in de prille zwangerschap?

Liefs Eline

reageer

Talitha 09-02 om 20:27

Hallo en gefeliciteerd! Ik heb eergisteren een positieve test in de handen gehad. 10 maart eerste echo gepland. 4 weekjes nog maar. En ik heb wel last van rugpijn en kramp in de buik, maar niks extreems.
Je lichaam zal van slag zijn natuurlijk.
Er gaat veel veranderen en voorbereiden.
Dus kramp kan erbij horen.
Als je het niet vertrouwd dan zou ik even de verloskundige en/of huisarts bellen. Al is het alleen voor je eigen gemoedsrust. En ben met je eens over het wachten. Ben dan ook een klein beetje ongeduldig aangelegd. Hehe.
Heb je nog meer kwaaltjes? Of is het alleen kramp?
Ik droom heel veel.
Onder rug pijn en buik krampjes.
Halverwege de dag ben ik al opperdepop.
Als het zo blijft, dan ben ik heel blij!

Talitha 09-02 om 20:42

En wil er nog bij zeggen, wat naar dat je miskraam hebt gehad. Snap dat je daarom meer zorgen maakt. Wil daar niet overheen praten. Was niet mijn bedoeling. Maar dan zou ik toch een even voor jezelf de verloskundige en/of de huisarts bellen. Misschien kunnen zij jou gerust stellen? 

mirandaonelove 10-02 om 08:34

Hey gefeliciteerd!
Je bent niet de enige. Van de week een test gedaan en die was positied. Ik heb ook last van zulke buikkrampen. Vooral smorgens en savonds. Al een paar dagen. En dat is een heel onprettig gevoel.
Las dat het wel normaal kan zijn omdat je baarmoeder oprekt.
Succes met je zwangerschap

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Medio oktober baby' in het Zwangerschapsforum