Pril zwanger na miskraam

6 antwoorden en 33708795x bekeken

Scarlett 04-03 om 16:36

Hoi allemaal ik ben vandaag vier weekjes zwanger en precies een maand geleden heb ik een prille miskraam gehad aan de ene kant ben ik erg blij dat ik weer zwanger ben maar ook heel erg bang dat het weer misgaat .. let ook continu op de symtomen die aanwezig zijn zoals misselijkheid en zere borsten , omdat die symtomen vorige keer snel verdwenen wie van jullie is er ook snel zwanger na een miskraam en hoe gaan jullie hiermee om ? Liefs een onzekere mama 

reageer

Famke (Gast) 05-03 om 10:21

Hoi Scarlett, ik weet precies hoe je je voelt. Ik ben er gister achter gekomen dat ik 4 weekjes zwanger ben. Hiervoor 1x eerder zwanger geweest maar dit is in januari in een vroege miskraam geëindigd. Erg spannend dus nu... ben zo bezig met de evt zwangerschapsymptomen, maar heb daardoor het idee dat ik meer wil voel dan dat er eigenlijk is! Tis nu rustig afwachten.... weet het nog maar een dag, maar vind het nu al langzaam gaan! 
Hoop dat alles dit keer goed gaat voor je!
Liefs!

bobbi 05-03 om 15:10

Hoi famke bedankt voor je reactie , me account was ineens weg dus vandaar even onder een nieuwe naam , ik ben er ook erg veel mee bezig inderdaad constant checken of alle symtomen er nog wel zijn .. hoe ver ben jij nu ? Ik wens jou ook een voorspoedige zwangerschap hopelijk komt het bij ons beide goed deze keer ?hou je me op de hoogte liefs Scarlett 

bobbi 05-03 om 15:19

Ik lees weer niet goed zie dat jij ook vier weekjes ben ik ook ?

Famke (Gast) 10-03 om 15:44

Hey Bobbi,
Ben nu inmiddels 5 weekjes.... erg spannend allemaal. Voel me nog niet heel veel anders dan normaal, en probeer er iets minder mee bezig te zijn dan de vorige keer, maar blijft lastig. Ik wil eerst maar voorbij die 8 weekjes zijn... denk dat ik het dan pas meer ga geloven! Hoe gaat het nu met jou?
Liefs!

bobbi 14-03 om 08:38

Hoi ikzelf ben er ook wel minder mee bezig als vorige keer al blijf ik wel zo nu en dan even mijn symtomen checken .. zo van zijn ze er nog allemaal ! Voor de rest voel ik me eigenlijk wel prima wel erg moe en vlagen misselijk ik ben nu ook 5 weken en vier dagen , ik mag 27 maart voor mijn eerste echo ik kan niet wachten en hoop dat alles goed is .. wanneer mag jij heen ? 

Anoniem (Gast) 14-03 om 21:57

Ik voel me ook nog steeds prima, ook bij vlagen wat misselijk en gevoelige borsten. Moeheid valt nog mee! Spannend, ik ga 5 april voor de eerste echo! Hoop zo dat ik dat deze keer wel haal... Vorige keer had ik net de datum gepland en toen ging het mis. Ben benieuwd hoe het is 27 maart! Alvast heel veel succes!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Pril zwanger na miskraam ' in het Zwangerschapsforum