Bloedverlies 5 weken zwanger

12 antwoorden en 33385175x bekeken

BabyinApril18 14-04 om 13:18

Beste dames, 

Ik ben vandaag net in mijn 5e week. 
Ik lag deze nacht nog op de spoedafdeling omdat ik sinds 4 dagen lichte bloedingen heb. Niet heel erg veel maar wel constant. 
Bloed genomen en hcg was nog wel aanwezig.. Alleen waar komt dat bloed vandaan.. Ook echo gehad deze nacht maar niets te zien. 
Ook dames die hier ervaring mee hebben ? 

Ook heb ik het prikkelbare darmsyndroom.. En ben enorm gestresst ook.. Mijn buik doet pijn en zeurt en borrelt.. Is dit volgens jullie normaal ? Of bij mij nog een beetje erger omdat ik dit wel vaker heb? 

Dinsdag volgt opnieuw een bloedafname om te zien of het hcg gestegen is of gedaald en of het geen miskraam is die bezig is.. ( al dat bloed ) 
Gyneacoloog kon geen antwoord geven, het is 50/50. 
Wie kan mij geruststellen ? 

Ben nu 4 dagen thuis en moet rusten om als het een miskraam zou zijn.. Het niet verder uit te lokken en misschien wel te herstellen.. 

Bedankt om dit te lezen...
Liefs, een bange-dolgraag mama-in-wording ! 

reageer

Knuffel 14-04 om 13:35

Aii niet leuk!
Ik kan je in zoverre geruststellen dat ik bij mijn 2 zwangerschappen ook regelmatig bloedingen heb gehad. En toch 2 gezonden kindjes gekregen.
Helaas zegt dat niks over het verloop van jouw zwangerschap en heeft de arts gelijk met 50/50 kans.
Ik ben nu 5 weken en 4 dagen zwanger en verlies nu ook weer bloed. Ondanks dat ik weet dat mijn lijf dat normaal lijkt te vinden, word ik er ook weer doodnerveus van. Het zegt gewoon helemaal niks en niemand wil zn kindje kwijtraken.
Veel sterkte en laat je weten dinsdag hoe je hcg was?

BabyinApril18 14-04 om 13:37

Wat lief dat er nu al iemand reageert.. Dank je.. 
Ik ben echt niet de enige maar mijn wereld vergaat momenteel.. 
Dinsdag testen en woensdag pas de uitslag.. 
Ik laat zeker wat weten hoor. 
Dankjewel ????

sneeuwvlokje 14-04 om 14:09

Ai, dat is inderdaad zenuwslopend, babyindec17. Heb het zelf ook 2x voor gehad. Helaas kan ik je van mijn kant geen hoopgevend verhaal geven, want bij mij betekende het bloed wel een miskraam. Maar zoals knuffel zegt, het is 50/50 dus even goed gaat het bij jou wel goed. Op een echo kunnen ze zo vroeg meestal nog niets zien dus dat hoeft geen slecht teken te zijn. Ik vrees dat je gaat moeten volhouden en afwachten tot dinsdag. Ik duim alleszins dat je hcg tegen dan mooi gestegen is. Sterkte!

BabyinApril18 14-04 om 22:33

Bedankt sneeuwvlokje... 
Ik wacht af.. Vol schrik.. 
Maar ik moet er door... 

Colinda 15-04 om 15:11

Ik heb met 8 weken zwangerschap een hele grote bloeding gehad met toen met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht Oorzaak is nooit gevonden en nu al weer 38 weken zwanger

naomi85 20-04 om 20:30

Ik had helaas met 5 weken ook ineens een bloeding, en na een week verloor ik een propje. Ik wist direct dat ik mijn vruchtje kwijt was. Ik hoop zo dat ik snel weer zwanger ben. Is het raar dat ik hoop dat dit zsm moet? Of kan ik beter even wachten ????

BabyinApril18 20-04 om 21:43

Dames... 
Heb dus effectief een miskraam gehad en hcg was dinsdag al gezakt naar 130... Gynaecoloog belde met slecht nieuws.. Vandaag mijn regels gekregen.. Zeer snel.. Lichaam wordt snel weer leeg en rein.. En volgende eisprong is rond de 3e mei.. Wij hopen op een nieuwe kans.. Ladies die dit ook mee maakten.. Sterkte.. En succes. Komt allemaal goed met ons.. 

sneeuwvlokje 20-04 om 22:33

Ai, zo jammer babyindec17. Hopelijk heb je snel weer een positieve test in handen en eentje die blijft plakken. Sterkte!

Naomi85, ik wilde ook zo snel mogelijk weer zwanger geraken na m'n miskraam. Ervoor had ik best nog wel wat geduld maar eens ik even zwanger was geweest wilde ik dat gevoel meteen terug hebben. Het was bij ons meteen de volgende ronde alweer raak maar helaas weer mis op 5 weken. Vier maanden erna hadden we eindelijk een plakkertje . Veel succes, Ik hoop dat je geduld snel beloond wordt! 

naomi85 20-04 om 22:37

Ben ook zo bang als ik weer direct zwanger word, dat het dan misgaat.. ik blijf duimen voor een ieder ????

BabyinApril18 25-04 om 16:02

Hallo...
Gisteren bloedafname..
Vandaag gebeld en wat bleek.. 
Hcg is van 137 naar 400 gestegen.. Na het nieuws van mijn miskraam is dit onverklaarbaar volgens de gyneacoloog.. Het zou een buitenbaarmoederlijke zwangerschap zijn en moet w8en of ik erge buikpijn begin te krijgen.. Overmorgen terug bloedprikken om te zien of het nog steeds stijgt.. 
Vreemd.. De gyn volgt me strikt op maar ben kapot van al dat nieuws op korte tijd.. Ben thuis tot dinsdag en we zien hoe het verloopt.. Ben enorm bang en de hoop op een goed einde is lang niet meer aanwezig.. Indien er accute pijn optreedt moet ik met spoed binnen naar de operatiezaal.. ???????????? zo bang

Dikkekus (Gast) 03-05 om 12:10

Hoi BabyinApril18,

Hoe is het verder gegaan met je zwangerschap?
Ik ben nu 5 weken zwanger en heb sinds gisteravond bloedverlies. 
Helder/donkerrood en stolsels. Vk gebeld, en moet het 3 dagen aankijken, dan opnieuw een zwangerschapstest doen en dan terugbellen om verder te kijken.. 
verschrikkelijk dat afwachten, t voelt niet goed.

Dikkekus (Gast) 04-05 om 03:23

Kon toch niet wachten, al de test in huis gehaald en gistermiddag een negatieve test...
Dus een miskraam.
Bloedverlies is nu minder aan het worden.
22 mei controle bij de vk. Afspraak stond eigenlijk voor eerste echo, nu om te kijken of alles schoon is. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bloedverlies 5 weken zwanger ' in het Zwangerschapsforum