Zwanger met koperspiraal

3 antwoorden en 33353183x bekeken

Irisje24 18-04 om 12:02

Hallo allemaal!

Sinds zaterdag weet ik dat ik waarschijnlijk zwanger ben. Al een paar weken had ik last van mijn borsten en ben gewoon ontzettend moe, ik zat te wachten tot ik ongesteld zou worden maar dat bleef uit.. omdat ik mij zorgen maakte heb ik een test gedaan en daar kwamen 2 streepjes uit... Echt schrikken! Het is niet gepland en eigenlijk ook niet echt een goed moment om nu een kindje te krijgen want ik heb mij net ingeschreven voor een nieuwe opleiding en ben op zoek naar een woning met mijn vriend. Toch wil ik het wel houden. Ik kan nog niet echt blij zijn want ik lees veel nare dingen over zwanger zijn met een spiraal.. en dat maakt me erg ongerust... De dokter belt mij vanmiddag even terug en dan hoop ik dat ik snel terecht kan bij de gyn. Zonet voor de zekerheid nog een test gedaan en deze valt lichter uit dan de eerste test.. betekent dit dat ik minder zwanger aan het worden ben? Dus beginnende miskraam? Ik ben echt bang. Ben ik verplicht om mijn spiraal eruit te halen bij de gyn? Ik las dat daarna ongeveer 70-80% van de vrouwen een miskraam krijgt...

Hier 2 foto's van mijn test dan snappen jullie wat ik bedoel met lichter worden.

reageer

Irisje24 18-04 om 12:03

Oh er is wat mis gegaan volgens mij.. ik snap nog niet veel van deze site ben nieuw hier haha oeps. Het lukt niet met de foto's toevoegen .. 

Mamakim 20-04 om 12:56

Hey irisje. Hoe is het afgelopen bij je met je spiraal??

Irisje24 22-04 om 19:41

Lief dat je het vraagt  tot nu toe positief! Koperspiraal was blijkbaar los geschoten en was al uit mijn baarmoeder. De baby is nu 5 a 6 weken oud en het hartje klopt ook.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger met koperspiraal' in het Zwangerschapsforum