Hoe wisten jullie dat je zwanger was?

4 antwoorden en 33134622x bekeken

Jeany 02-05 om 16:41

Hai

Ik ben best onzeker..
Heb sterk het gevoel zwanger te zijn vanwege de pijntjes die ik ervaar. Ongesteld gevoel / spierpijn.

Het is nog te vroeg om te testen. Moet 11 mei on worden..

Het is een ongelukje en ervaar deze pijn voor het eerst. Dacht dat ik ongesteld moest worden.
Heb wel voor de gein met een vriendin een ovulatietest gedaan en er kwam een smily op. Maar na 1x klussen raak je niet gelijk zwanger toch?

reageer

loesy 03-05 om 14:54

Heey heey
Bij mij is het allemaal nog erg pril maar ik wist het al vrij snel dat ik zwanger was. Pijnlijke borsten, versterkt reukvermogen. Tijdens mijn ovulatiemoment had ik het warmer dan normaal.                                                       Weet je ongeveer wanneer je ovulatie was? Heb je er iets van gemerkt? Ik namelijk wel. Je kan ook een app downloaden waarmee je je biologisch klok kan globaal uitrekenen. Zelf vond ik de MBK van predictor erg goed. Het kwam aardig overeen met mijn ongesteldheid en eisprong. Zelf was ik in januari gestopt met de pil maar er niet obsessief mee bezig geweest. In april was het raak!

Gr Loesy

Jeany 03-05 om 20:36

Hai loesy,

Mijn ovulatie was 25 april. Ik had een clearblue test gedaan en er kwam een smiley. Dezelfde dag geklust. Dit was dinsdag.

Vanaf vrijdag ervaar ik ongesteld krampen/spierpijn. Had ook heel veel witte afscheiding. Ruik dingen sneller en OMG mijn hoofd zit onder onwijs veel pukkels en meestal krijg ik een pukkeltje voor ik ongesteld wordt.

loesy 03-05 om 22:33

Heey,

Vaak blijft de daadwerkelijke menstruatie ook uit door stress. Het is misschien een brutale aanname maar kan het een ziekte zijn wat je miss hebt opgelopen? Soms heb je dan ook inderdaad de symptomen van witte afscheiding en krampen. Al heb ik al het idee dat je zwanger bent maar misschien toch wat opgelopen erbij. Om het zeker te weten zal je toch nog even tot 7 of 8 mei moeten wachten met testen. Het ligt er wel aan welke test je van plan bent te gaan kopen. Zelf had ik altijd een kleine voorraad sensitest in huis (die overigens niet zoveel kosten) Maar ook 1 digitale test van clear bleu.
Het bovenstaande is mijn kijk op jouw situatie. Het is geen verwijt en ik denk gewoon even met je mee.

Gr Loesy

Jeany 04-05 om 00:30

Mijn vriend ligt in het ziekenhuis en ben zo emotioneel.. Snap er echt niks van. Mis hem wel maar ben beste een harde tante hoe de meeste mij omschrijven pff.

Ik wacht mijn ongesteld zijn in de gaten. Ben ik niet overtijd dan bel ik de huisarts. Ken mijn lichaam redelijk goed en weet zelf vaak wel als ik de huisarts moet raadplegen. Maar bedankt voor de tip.

X Sweet Dreams

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoe wisten jullie dat je zwanger was? ' in het Zwangerschapsforum