Vraag HCG

4 antwoorden en 33135442x bekeken

S1984 03-05 om 21:57

Ik heb een vraag over de hcg verdubbeling. 2 april was ik ongesteld en 19 of 20 april was mijn eisprong. Mijn cyclus varieert van de 28 tot 31 dagen. Nu heb ik 29 apr licht positief getest met een kruidvat test. Dit is mijn eerste zwangerschap dus jullie snappen vast dat ik onzeker bent en als een dwaas elke dag test om te kijken of het streepje donkerder word. Nu had ik gelezen dat het hcg verdubbeld met 48 tot 72 uur. Ik heb testen gezien die binnen een paar dagen echt aanzienbaar donkerder werden. Bij mij bijna niet? Dus maak me een beetje zorgen. Clearblue ook gedaan die gaf 1 - 2 weken. Moet ik me zorgen maken? Waarom blijft het zo licht? Hopelijk kunnen jullie wat stress wegnemen. Ben al bang voor miskraam of bbz.

reageer

SS21 04-05 om 06:28

ik kan de foto niet goed zien, 
zelf heb ik er 1 dag tussen laten zitten met testen hij was toen heel.klein beetje donkerder dus wel al positief
inmiddels wordt dit dag 3 overtijd. En morgen nog 1x testen gewoon voor de zekerheid afspraak verloskundige is al.gemaakt.

ik zou gewoon nog even wachten en over 2 dagen weer testen niet ieder lichaam maakt even snel Hcg aan 

floydi 04-05 om 09:07

Hi S1984, hoe moeilijk het ook is ik hoop dat je het iets kan loslaten er meer mee bezig zijn helpt op geen enkele manier. Zekerheid bestaat helaas niet in dit wonderlijke proces. Persoonlijk teste ik licht positief 2 dagen voor nod. Daarna een week later getest en toen was hij veel donkerder daarna weer na ong week getest en was hij donkerder dan de controle streep. Elke dag testen maakt je do onzeker. Feit is je hebt geen bloeding je hebt een positieve test probeer aan het idee te wennen dat je in verwachting ben en test over een week hopelijk dik positief lieve groet floydi

skullie 04-05 om 13:14

Bij mij kwamen de strepen ook niet onmiddellijk heel donker. Maar mijn hcg was bij 4 weken en 3dagen al 2301. Dus staar je niet blind op die strepen.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vraag HCG' in het Zwangerschapsforum