Late eisprong gehad of toch foute boel?

13 antwoorden en 32808259x bekeken

MamaP 02-06 om 06:33

Goedemorgen allemaal.
Is er iemand die hier ervaring mee heeft gehad?
19 mei had ik een positieve test. Nu heb ik afgelope woensdag een echo gehad. Daarbij zou ik toch al wel 6 weken zwanger moeten zijn. Maar het beeld wat we zagen was van ong 4 weken !
Ze zei of je hebt een late eisprong en late innestelling of het is mis gegaan. Volgende week krijg ik weer een echo  
Zijn er hier meer mensen die dit mee gemaakt hebben?

reageer

Knuffel 02-06 om 07:15

Ik heb dit 3x meegemaakt.. 2 gezonde jongens rondlopen en bij de derde zit ik nu op 12 weken.. Het kan volgens mijn verloskundige dat er een stop zit in de groei in het begin.. Bij 8 weken klopte bij mij het termijn weer precies dus is de groei weer ingehaald. Fijn dat je maar een week hoeft te wachten. Ik moest alle keren 2 weken wachten.. Maar hoe dan ook.. Sterkte. Het wachten is een hel!

MamaP 02-06 om 07:32

Dankjewel voor je reactie! Het kan dus ook goed aflopen! Ik ben mijn hoop eigelijk al een beetje kwijt 
Duimen duimen duimen...

Knuffel 02-06 om 08:08

Begrijp ik heel goed hoor.. Ik was het ook alle 3 de keren kwijt.. Ook al wist ik al dat het bij mij ook gewoon zo kon lopen. Ik had alleen bij alle 3 de eerste weken ook bloedverlies en dat maakt het extra onzeker..
Maar wil je me op de hoogte houden.. Vind het fijn om te weten hoe het afloopt.. En als je wat wilt vragen dan roep je maar gerust.. Ik heb inmiddels wel wat ervaring in een rare start van de zwangerschap.. 

MamaP 02-06 om 08:16

Dankjewel zal ik doen! Ik heb zelf verder geen  buikpijn of bloedverlies of iets.. al mn kwaaltjes worden juist met de dag erger dat maakt het nog verwarrender! Gister hebben ze ook bloed geprikt op hcg dat krijg ik vandaag te horen.. er zit niks anders op als afwachte ...

Knuffel 02-06 om 08:25

Oh wat fijn dat ze wel wat doen om duidelijkheid te krijgen.. Maar erger wordende kwaaltjes lijkt me altijd een goed teken. 

MamaP 02-06 om 08:39

Ja dat is inderdaad heel fijn ????

MamaP 02-06 om 10:42

De verloskundige heeft net gebelt en de hcg waarde was bijna 10.000 wat dus overeen zou komen met 4 weken dus ze kon nog niks uitsluiten maar heb net zoveel kans dat t goed gaat als dat het fout gaat.. nu maar duimen dat de echo woensdag beter is!

Knuffel 02-06 om 15:52

Je hebt altijd een kans dat het fout gaat, maar voor nu lijkt me dat de echo verder prima was.. Ben je wat gerust gesteld?

MamaP 02-06 om 16:15

Dan was de echo inderdaad goed als ik maar 4 weken blijk te zijn. Vind het nog wel heel spannend hoor. Snap ook  nog niet goed dan hoe het komt dat ik zeker 2 weken korter blijk te zijn.. maar goed we wachten woensdag af!

Knuffel 02-06 om 16:36

Nou misschien heb je hetzelfde als ik.. Dat je niet 2 weken korter zwanger bent maar dat de groei tijdelijk even stopt. Ik was 2 weken later weer helemaal bij dus een mega groeispurt van de kleine.

MamaP 02-06 om 16:47

Nou ja we wachten maar gewoon! Wat ik me nu ineens wel afvraag.. stel dat t wel mis gegaan is al zo doe hcg dan nog zo hoog zijn?

Knuffel 02-06 om 16:49

Ik weet niet of het dan zo hoog is maar volgens mij kan je lijf helaas wel hormonen aanmaken alleen maar omdat er iets in je baarmoeder zit.. Of het nu levensvatbaar is of niet..
Er zit niks anders op dan wachten.. Heb je nog wat afleiding gepland voor komende week?

MamaP 02-06 om 16:56

Hmm oke dat wil ook niks zeggen dus.. ik moet gewoon werken en heb nog een dochtertje dus hopelijk schiet de tijd een beetje op..

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Late eisprong gehad of toch foute boel?' in het Zwangerschapsforum