Afnemende symptomen?

3 antwoorden en 32669047x bekeken

Eline88 14-06 om 08:35

Hallo allemaal, 
Ik weet sinds een week dat ik voor de 2e zwanger ben (vandaag 5 weken 2 dagen). Erg blij natuurlijk!  Mijn eerste zwangerschap is alweer 6 jaar geleden dus het voelt allemaal weer als nieuw.Nu was de positieve test echt een verassing want ik had helemaal geen symptomen dat ik dacht het kan wel eens raak zijn. Nu had ik wel de zeurende menstruatiepijn in mijn buik en de zeurende pijn in mijn onderrug wat ik altijd krijg voor mijn nod. Dit heb ik nog steeds in vlagen vooral aan het einde van de dag. Waar ik me nu eigenlijk een beetje zorgen om maak is dat een aantal dagen na de test mijn borsten erg gevoelig (dat als bijv aanraakte niet prettig was), gespannen en stuk groter waren. Dit nam gister in ene keer af. Ze zijn  nu nog wel iets gevoelig, maar totaal niet gespannen meer maar voelen juist zacht aan.  Verder was ik voor mijn nod en aantal dagen erna erg moe. Dit is ook een stuk minder. Komt dit bij andere bekend voor? Als ik op internet zoek staat vaak dat deze tekenen kunnen uitlopen tot een mk.. 
Verder heb ik wel afkeer en zin in bepaald eten. 
Groetjes!

reageer

Eline88 14-06 om 08:38

Oja, mijn eerste afspraak bij de verloskundige staat pas gepland op 5 juli. Duurt nog zo lang!! 

Rafika 16-06 om 15:58

Eline, dat hoeft niks te zeggen dat de symptomen afnemen.. elke zwangerschap is weer anders..
Ik heb tot nu toe helemaal nergens last van, geen gespannen borsten, geen vermoeidheid.. geen misselijkheid.. als het niet de positieve test was dan zou ik het zo niet geloofd hebben..
Maar ik heb het eerder zo meegemaakt zonder kwaaltjes..
Ik heb de echo een dag voordat jij hem hebt.. ben ook benieuwd 

vis85 18-06 om 17:01

Hoi Eline88, 

Het hoeft inderdaad niks te zeggen. Ik ben inmiddels 12 weken zwanger en ik heb met vlagen symptomen gehad. Mijn borsten zijn soms een paar dagen niet gevoelig en dan ineens wel weer. Bij mijn termijn echo vertelde ik de verloskundige dit ook en ze zei letterlijk: bij iedereen is het anders en ben maar blij, zo kun je er meer van genieten! 
Toevallig heb ik 5-7 ook de volgende echo. Succes alvast!  

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Afnemende symptomen?' in het Zwangerschapsforum