Bloedklonter in baarmoeder 6 weken zwanger

11 antwoorden en 32437714x bekeken

Kelly (Gast) 02-07 om 16:02

Hallo dames. Ik ben nieuw hier. Ik hoop dat ik hier op het juiste adres ben om enkele antwoorden te vinden. Ik heb woensdag tijdens het werk een bloeding gekregen. Ik was toen exact 6 weken zwanger. Ik ben onmiddellijk naar spoed gegaan. Bij de echo zagen ze een kloppend hartje godzijdank maar ook een grote bloedklonter ter grootte van zo een 7 cm die rond het vruchtje zit. Op zich is het een hele goede zwangerschap zei de gyne maar moest onmiddellijk stoppen met werken en platte rust nemen. Ook moet ik utrogestan opsteken. Als ik dit allemaal zou doen had ik volgens de gyne een grote kans dat alles goed zou komen. De dag zelf heb ik nog een beetje bloed verloren en de dag nadien s'ochtends ook nog en dan niks meer. Ik veronderstel dat dit door de utro komt. Wat ik echter heel raar vind is dat sinds de dag na de eerste bloeding al mijn zwangerschapssymptomen  weg zijn. Ik ben zo in de war nu en ik hoop echt dat dit geen slecht voorteken is. Ik heb pas volgende week vrijdag een nieuwe afspraak bij de gyne voor het verdere verloop te zien. Ik weet nu niet eens of het kindje nog leeft. Ik ben zo bang om vrijdag slecht nieuws te krijgen. En ik kan niks doen. Heeft iemand hier ervaring mee? Of weet iemand raad? Ik zou zo graag willen weten of alles okee is. Ik heb er al aan gedacht om nog eens een zwangerschapstest te doen gewoon om te zien of deze nog steeds positief is. Of heeft dit geen zin? Please help mij.

reageer

Cilia (Gast) 02-07 om 16:59

Dat was even schrikken voor je.
Gelukkig heb je wel het hartje gezien toen je naar spoed ging. Maar als je twijfelt heb, geef dat aan zodat ze nogmaals in het ziekenhuis het kunnen nacontroleren. 

Kelly (Gast) 02-07 om 18:12

Inderdaad cilia dat is inderdaad heel erg verschieten. Ik wil gewoon zo graag weten of het kindje nog leeft. Er is denk ik geen andere optie dan afwachten tot vrijdag en hopen op het beste. Ik heb geen bloedverlies meer en ook geen pijn ofzo dus volgens de artsen geen reden om vroeger terug te gaan. Bij de echo van woensdag was ik pas 6 weken dus was er nog bitter weinig te zien. Volgende week vrijdag zal ik dan 7 weken en 3 dagen zijn en kan ik hopelijk het hartje ook horen en is alles okee. Nu is het zo bang afwachten.

Cilia (Gast) 02-07 om 19:52

Kan mij heel goed indenken dat je bang bent. Je kan t wellicht proberen om te vragen als iemand uitvalt of je eerder mag komen.  
Probeer jezelf niet gek te maken. 

Kelly (Gast) 02-07 om 20:27

Na ik probeer mij zo kalm mogelijk te houden maar dat is echt niet makkelijk. Ik zou moeten heel de dag in de zetel liggen en van de zetel naar mijn bed en terug. Maar ik heb hier nog een zoontje van 16 maanden oud rondlopen. Ik mag eigenlijk niks doen aan hem omdat de minste verkeerde beweging kan leiden tot een miskraam. Maar ik kan toch mijn klein ventje niet verwaarlozen. Ik ben zo verward. Ik herken mezelf bijna niet meer en het is nog vijf dagen afwachten. Ik heb de vroegst mogelijke afspraak al gekregen. Voor 7 weken heeft het geen zin dat ik ga. Het is dan nog zodanig miniem dat ze amper iets kunnen zien...... Vrijdag hopen op goed nieuws en een mooi kloppend hartje.

... 02-07 om 21:25

Ik ga voor je duimen  heb je geen partner of vriendin die je kan helpen?
Er komt veel op je af maar hou je rustig. Stressen is funest 

Kelly (Gast) 03-07 om 10:55

Ik heb eigenlijk totaal niemand nee. Familie heb ik zelf niet en van mijn schoonfamilie zijn er eigenlijk maar twee die mij kunnen helpen. Mijn schoonmoeder en haar zus. De tante van mijn man. Maar dat zijn twee oudere dames van de 60 gepasseerd en mijn schoonmoeder heeft haar handen vol met mijn schoonzus en haar twee kindjes. En zij staan allebei ook nog in voor het huishouden van hun twee broers  dus ik kan hen moeilijk ook nog eens lastig vallen om mij hier te komen helpen. Ik hoop dat het snel vrijdag is. Ik ben hier al bijna vergroeid met mijn zetel.

... 06-07 om 20:07

Hoe gaat het met jullie dames? Morgen ochtend weer naar t ziekenhuis voor 2e echo. Ben benieuwd

Kelly (Gast) 07-07 om 14:18

Vandaag naar het ziekenhuis geweest voor de grote controle na de bloeding vorige week.
Stevige hartslag gehoord en kindje was 0,6 cm groot. Ik ben superblij en heel erg opgelucht.
De bloedklonter zit er nog wel dus we zijn nog niet uit de gevarenzone. Hij is wel al een beetje verkleind.
Nog steeds platte rust voor de komende 14 dagen dus nog steeds niet gaan werken en heel veel rusten en voorzichtig zijn.
Ik ben zo blij dat ik het hartje gehoord heb. Ik ben toch al een beetje gerustgesteld maar ik ga maar op mijn gemak zijn als de klonters volledig weg is. Volgende week en de week erna weer echo om goed op te volgen wat die bloedklonter doet. Hopelijk is hij snel weg.
Bedankt cillia voor je steun. Xxx

... 08-07 om 11:55

Hi Kelly. Wat een opluchting dat het hartje klopt. Lekker genieten EN rustig aandoen meis

Vaantje (Gast) 30-03 om 13:37

Hallo ik had een bloedprop en die heeft losgelaten en ben het vruchtje verloren... was 9 weken ver en baby was perfect in orde...

Ann (Gast) 08-10 om 09:59

hallo iedereen,
Wij hebben na een miskraam op 7weken, vorige week terug een IVF poging gedaan. Ik had op voorhand al een beetje slijm met bloed verlies, de gyne zei dat dit door een geïrriteerd slijmvlies kon komen. Na de inplanting had ik een dag geen verlies en dan ben ik terug slijm met bloed beginnen verliezen. Soms is hier een klontertje bij.
heeft iemand hier ervaring mee. de gyne zei van me niet teveel te focussen en dat we gingen afwachten. Ik heb zoveel schrik na mijn vorig miskraam.
groetjes

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bloedklonter in baarmoeder 6 weken zwanger' in het Zwangerschapsforum