Miskraam?

5 antwoorden en 32210826x bekeken

mia6 24-07 om 14:49

Hallo!
Ik weet dus echt niet meer wat ik moet denken. Precies een week geleden bloeding gehad. Begon met helder rood en over gegaan naar donker (bijna zwart met 'kloddertjes') met enorme buikkrampen. Gelijk met VK gebeld. Er werd mij verteld dat er wss een miskraam plaats vindt. Toen ik vroeg of ik voor een controle moest komen, kreeg ik te horen dat het niet nodig was. Ik was dan ong 6 weken zwanger (geteld van eerste dag van mijn laatste menstruatie. Na 3 dagen was de bloeding afgenomen (bleef een klein beetje). 
En hier mijn vraag: kan het zijn dat ik toch nog zwanger ben? Ik heb namelijk dezelfde symptomen als voor mij 'miskraam'. Gevoelige borsten, hele dag door misselijk etc. Heeft iemand zo iets mee gemaakt?  Heb pas 9 aug een afspr bij de gyn. maar ik denk nergens anders meer aan. Is het zinvol om een zwangerschapstest te doen?

Xoxo

reageer

L. (Gast) 24-07 om 17:14

Ik had hetzelfde, na mn miskraam bij ruim 4 weken nog erg misselijk enzo. Maar ik heb toen een test gedaan en die was negatief. Misschien kun je dat proberen?
Bij krampen en stolsels enzo is het vaak wel mis, hoor. 
Veel sterkte!

L. (Gast) 24-07 om 17:16

Ik was overigens 6 weken later opnieuw zwanger. Geef de moed niet op, hoor! 

MamaN 24-07 om 17:16

De test kan nog positief uitslaan door het hcg hormoon wat 6 tot 8 weken na de miskraam nog in je lichaam kan zitten. Kan ook zijn dat je miskraam niet compleet was en je daarom nog symptomen hebt. Daarvoor zullen ze een inwendige echo moeten maken.

Veel sterkte 

mia6 25-07 om 12:28

Dank jullie wel! Vanochtend een testje gedaan. Helaas negatief  Maar we geven de moed niet op!

proudmommy! 25-07 om 19:49

Je vraag is al beantwoord maar wilde je even veel sterkte wensen in deze moeilijke periode!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Miskraam?' in het Zwangerschapsforum