Miskraam?

2 antwoorden en 32196395x bekeken

mirandarey 25-07 om 19:07

Hoi hoi, ik zit met het volgende. Ik zit op het moment in het buitenland. Ik vertrek over 2 weken pas weer richting Nederland.
Ik moest vorige week maandag ongesteld worden. Maar ben dit niet geworden. Mijn vriend en ik hebben 3 dagen later een test gedaan. Op deze test verscheen een heel licht streepje. (Streepje is streepje toch?) 
Gisteren  (precies een week na ik ongesteld moest worden) begon ik in de morgen ineens te bloeden. Je kan het vergelijken met ongesteld maar dan een stuk minder. Verder geen kramp of pijn. Voel me verder ook nog prima. 
Mijn vraag aan jullie is dan ook of dit misschien een beginnende miskraam is of is het zo dat ik toch niet zwanger ben en ik gewoon ongesteld ben geworden? Want betekent een licht streepje wel echt dat ik zwanger ben??
HELP ik heb zo veel vragen en onzekerheid ik ben pas over 2 weken in Nederland. 

reageer

Anoniem (Gast) 25-07 om 21:56

Kan een vroege miskraam zijn maar kan ook een bloeding zijn ondanks dat je zwanger bent. Wat je kunt doen is nog een test doen en over een paar dagen kijken wat die aangeeft. Bij een miskraam wordt het hcg hormoon minder dus zou het streepje er niet meer moeten zijn of nog lichter moeten zijn. als de streep duidelijker is zou ik als ik jouw was bij terug komst contact opnemen met je huisarts. Maar hoe vervelend ook of het nu een miskraam is of niet je kunt er niets aan veranderen en je kunt alleen afwachten wat er verder gebeurd. Bloed je nu nog steeds of is het al gestopt?
sterkte in iedergeval

mirandarey 26-07 om 00:50

Bedankt voor je antwoord! Ik zat er inderdaad ook aan te denken om aan het einde van de week nog een test te gaan doen. Ik had het vanmorgen alleen nog een klein beetje met vegen. Sinds het einde van de middag helemaal niks meer.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Miskraam?' in het Zwangerschapsforum