8 weken zwanger en symptomen vallen weg

5 antwoorden en 31544522x bekeken

Sev (Gast) 07-09 om 10:30

Dag mama's,

Ik ben 8 weken 3 dagen in verwachting van ons 2e kindje. Ons eerste zoontje is nu 22 maanden.

Ik heb echter ook 3 miskramen achter de rug op 8, 9, 10 weken. Ik ben dus erg onzeker geworden... Deze miskramen kondigden zich aan door het wegvallen van de symptomen en echo's waarbij groeiachterstand bleek (maw niet door bloedverlies of krampen).

De gespannen borsten zijn weg sinds 7 weken 3 dagen. De misselijkheid sinds 8 weken, en het typische gevoel in mijn onderbuik ook (gevoel ongesteld te gaan worden). Ik heb echter wel een goede echo gehad op 8 weken, met een kloppend hartje en met de juiste afmetingen...

Wat denken jullie? Heeft iemand ervaring met het wegvallen van symptomen rond 8 weken? Is dit een slecht voorteken of hoort het erbij?

Oh ja... ik kreeg door de gynaecoloog utrogestan, cardio aspirine en schildklierhormoon voorgeschreven in het kader van herhaald miskraam... iemand hiermee ervaringen?

Alvast bedankt voor jullie reactie,

Groetjes!

reageer

Anoniem 07-09 om 13:42

Hoi Sev,

Ik snap je bezorgdheid, helemaal als je al drie miskramen gehad hebt. Op zich hoeft het natuurlijk helemaal niets te betekenen als je symptomen minder worden. Kun je bij je verloskundige/gynaecologe geen echo aanvragen? Misschien dat dat je bezorgdheid wat weg kan nemen. 

Liefs

Sev (Gast) 07-09 om 16:43

Hey Debbie,
Bedankt voor je lieve berichtje. Ik kan volgende week op echo gaan. Maar zoals je weet, is een week heel lang als je je zorgen maakt ;-)
Nog even geduld uitoefenen voor mij dus!

Groetjes

Sev (Gast) 11-09 om 23:31

Even laten weten voor mensen die dit achteraf zouden lezen...echo gehad vandaag, en alles zag er prima  uit! Afmetingen van vruchtje klopte, hartje klopte. Een klein bewegend boelietje op ruim 9 weken dus!
Groetjes,
Sev

Gast (Gast) 12-09 om 15:15

Gelukkig geniet van je zwangerschap

Betty (Gast) 12-09 om 16:33

Sev veel geluk, je angst is heel begrijpelijk. Gelukkig is alles goed! Geniet van je kleintje in de buik. Hopelijk laat ie zich vroeg merken in de buik, zodat ie mama zelf gerust kan stellen. 

Je kunt reageren op dit onderwerp '8 weken zwanger en symptomen vallen weg' in het Zwangerschapsforum