Ervaring cardio aspririne 11 weken zwanger

2 antwoorden en 31529202x bekeken

Mentos (Gast) 23-09 om 17:30

Dag allemaal!

Ik ben vandaag iets meer dan 11 weken zwanger. Ik had een goede echo op 10w6d woensdag. Alles op schema! Heel fijn dus en ben toch een beetje geruster nu :-)
Ik heb al 1 zoontje en toen had ik een hoop zwangerschapskwaaltjes zoals gespannen borsten.
Omwille van 3 miskramen voorheen (ook op 10 weken) moet ik nu progesteron Utrogestan nemen en cardio aspirine. Van de utrogestan ken ik de bijwerkingen. Van de cardio aspirine iets minder. Iemand ervaringen?
Mijn borsten lijken deze zwangerschap veel minder gespannen, maar ze zijn wel dik. Zou dat komen door de cardio aspirine?
Groetjes en alvast bedankt voor de reacties!
Mentos

reageer

Saartje_M 24-09 om 11:51

Hoi, ik kan over cardio aspirine tijdens de zwangerschap zelf niet veel zeggen ( ook geen ervaring mee), maar vanuit mijn beroep kan ik je wel vertellen dat cardio aspirine een bloedverdunner is die ook door niet-zwangeren genomen wordt ( meest bekende bloedverdunner trouwens), de meest gekende bijwerking daarvan is maagklachten, nu is de cardio aspirine wel vrij laag gedoseerd dus het kan zijn dat je daar helemaal geen last van hebt.
Dus ik zou gokken dat de symptomen die je opsomt eerder hormonaal zijn. 
Ik duim dat alles goed mag gaan en dat je een gezonde kleintje in de plaats krijgt. 

Lieve groetjes! 

ireneRS 03-10 om 19:09

Hoi 
Ik ben net op dit forum komen kijken 
Ik heb door een aantal medische factoren jaren geleden aspirine cardio moeten slikken beter bekend als ascal en dus ook in de zwangerschappen ik heb nergens last van gehad qua klachten alleen de innestelings bloeding hield 6 weken aan dat heb jij allang gehad en je hoeft dat niet te hebben . Wat je wel kan hebben omdat je bloedverdunnende medicijnen hebt dat je door dat het wat sneller stroomt jeuk kan krijgen dat had ik alleen bij mijn 2de zwangerschap maar mijn internist vertelde me dat toen ik zei dat ik zo veel jeuk had en dat was haar verklaring. 

Geniet van je zwangerschap. 

Groetjes Irene 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ervaring cardio aspririne 11 weken zwanger' in het Zwangerschapsforum