Zwangerschapssymptomen voor NOD

2 antwoorden en 31398486x bekeken

Babyboo (Gast) 02-10 om 21:25

Welke zwangerschapssymptomen hebben of hadden jullie voor NOD toen je zwanger bleek te zijn?

reageer

Mentos (Gast) 03-10 om 04:08

Hoi,
De wachtweken kunnen zo lang zijn hè
Ik merkte bij al mijn zwangerschappen (1 zoontje, 3 miskramen) al amper een week na de conceptie volgende zaken... ik lag meteen uren wakker s nachts zonder reden. Ik was ook zo lichtjes misselijk, maar dan meer als in... het gevoel hebben dat je eten slecht verteert s morgens. Ook waren mijn borsten gevoelig en ik had meer witverlies (sorry voor het vieze detail...).
Ik teste ook altijd 4-5 dagen voor NOD licht positief met de testen van kruidvat (2 voor 5 euro), maar wel enkel met ochtendurine en dus enkel met die testen (zijn erg gevoelig). Dat blijkt erg vroeg te zijn, dus als je pas later positief test, is dat supernormaal!
Succes!
Groetjes,
Mentos

Merel 03-10 om 06:39

Hoihoi! Leuke vraag, denk dat iedereen op het wachtbankje wel wil weten of er iets is dat echt een duidelijke aanwijzing is!

Ik had die maand na de vruchtbare week een goed gevoel en werd eigenlijk de dagen daarna opeens een soort grieperig; beetje hangerig slapjes, etc. Ook had ik soms last van jeuk aan mijn tepels en wat mentos had herken ik wel; ik had echt veel meer afscheiding vlak voor nod! Ik had een paar dagen ervoor zelfs een soort klodder in mijn slip! Dat had ik van iemand anders hier op het forum toen net daarvoor toevallig ook gezien, die had een foto ervan in haar verhaal gezet en ik had precies hetzelfde! 

En herken je wat?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwangerschapssymptomen voor NOD' in het Zwangerschapsforum