5 dagen over tijd

1 antwoord en 31221537x bekeken

Jasmijn (Gast) 16-10 om 08:47

Hi allemaal,
Ik wordt helemaal gek van mezelf. Ben ondertussen 5 dagen over tijd en nog geen enkel symptoom dat mn ongesteldheid eraan komt.
Ik heb zondag een test gedaan (2v5 van Kruidvat) en die was negatief. Toch hoop ik er zo op dat mn hcg waarde te laag is om te testen en ik wel ongesteld ben. 
Heeft iemand dit gehad? Ik heb nu ook clearblue testen gekocht, als ik woensdag nog niet ongesteld ben ga ik dat proberen. En anders naar de HA. Mn cyclus is altijd 28 dagen geweest (in t begin toen mijn spiraal eruit was gehaald was dit 26 dagen, maar daarna altijd regelmatig)

Hoor graag ervaringen.

Liefs,
Jasmijn

reageer

Natasja 16-10 om 10:13

Hallo Jasmijn
Ik heb hetzelfde meegemaakt. Ik testte 2 dagen voor Nod licht positief met een test van action, 2 dagen later met testen van KV 2v5 aan de gang en test negatief. nog verschillende testen gedaan, allemaal KV 2v5. Allemaal negatief.  Toen kreeg ik op dag 6 na nod licht roze slijmerig verlies. dat bleef steeds aanhouden. Op dag 8 na nod dacht ik dat ik ongi werd, donkerder roze verlies met wat bruin. enkele uren later weer alleen maar licht roze. Op dag 10 ziekenhuis gebeld daar kreeg ik antwoord dat ik nog maar even moest wachten tot na het weekend als ik dan nog niet ongi was nog een test doen en even terug bellen. Op zaterdag toch ongi geworden...
Vandaag ziekenhuis gebeld en mag as zaterdag op controle komen.
Mijn cyclus is ook altijd heel stipt, altijd 28 dagen en nu dus veel langer. Ik vermoed dat ik gewoon een keer een late eisprong gehad heb en dat het daarom zo lang duurde. Ik was in totaal 11 dagen overtijd. 
Hopelijk heb jij wel snel een positieve test in handen en krijg je niet dezelfde onzekerheid als ik had al die dagen.
Ik duim alvast voor je!

Je kunt reageren op dit onderwerp '5 dagen over tijd' in het Zwangerschapsforum