Bloedverlies op 5 weken

3 antwoorden en 31201518x bekeken

Lola (Gast) 17-10 om 10:08

Hallo allemaal,
Even jullie hulp gevraagd... Ik heb vorige week een positieve zwangerschapstest gehad, dit is mijn 3de zwangerschap.
Mijn cyclus is een beetje onregelmatig, dus ik weet niet hoeveel weken ik juist zwanger zou zijn op dit moment, maar ik denk ongeveer 5 weken.
Gisteravond hebben mijn partner en ik gemeenschap gehad, en vanmorgen heb ik een bloeding gehad. Wat kleine stolseltjes en voor de rest gewoon rood bloed, dus het was zeker geen oud bloed. 2 uurtjes na de bloeding heb ik een zwangerschapstest gedaan en die was nog maar heel licht positief (maar het zou kunnen dat er ook wat bloed bij de urine zat, dus misschien heeft de test niet goed gewerkt). Na de bloeding van vanmorgen heb ik enkel bij het plassen en afvegen nog wat licht bloedverlies.
Ik heb dan naar de praktijk van mijn gynaecoloog gebeld. Zij hebben me verteld dat het eventueel een miskraam zou kunnen zijn, maar dat ik voor de zekerheid best even bloed laat prikken bij de dokter. Ik heb een afspraak bij de dokter voor aanstaande donderdag, maar ik zou al graag wat ervaringen van jullie horen.
Misschien ook handig om te weten: ik heb wel wat menstruatiepijnen, maar helemaal niet erg en dat heb ik eigenlijk altijd wel in het begin van de zwangerschap.
Wat denken jullie?
Bedankt!!
Lola

reageer

Lola (Gast) 18-10 om 09:30

Jammer dat er niemand heeft gereageerd. Ik heb mijn afspraak bij de dokter verplaatst naar gisteren, en ik heb de resultaten al.

Reacties zijn dus ook niet meer nodig ;-)

Tos07 (Gast) 18-10 om 09:33

Hoi Lola,

Hopelijk heb je een goede uitslag gehad? Helaas kon ik je niet helpen met bovenstaand. ik heb tot op heden nog geen bloedverlies gehad. 

Lola (Gast) 15-11 om 13:47

Hallo Tos07,

Bedankt om nog te reageren, ik zie nu pas je berichtje. Helaas was het geen goede uitslag, een vroege miskraam dus... Even verdrietig geweest, maar nu kijk ik alweer uit naar de toekomst en een nieuwe zwangerschap!

Lola

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bloedverlies op 5 weken' in het Zwangerschapsforum