Zwanger!!!

3 antwoorden en 30627469x bekeken

Ann (Gast) 27-11 om 15:54

Hoi Vienna  persoonlijk zou ik een early zwangerschapstest doen van de action of kruidvat 2v5. Met beide heb ik goede ervaringen, ook enkele dagen voor mijn nod. Weet wel dat het streepje dan heel licht zal zijn dus daar moet je dan niet mee inzitten. Is het negatief, dan kun je binnen een paar dagen nog eens proberen. Maar ik zie dat je enorm blij en opgewonden bent en waarschijnlijk geen week meer kunt wachten  veel succes met testen en ik hoop mee op een positieve test! 

reageer

Maartje 27-11 om 22:08

Ik had bij mijn zwangerschap ook al gevoel voordat ik kon testen. Ik heb een vroege test gedaan van de kruidvat. Deze was negatief. Maar 4 dagen later was ik nog steeds niet ongesteld. Daarna een andere test gedaan en deze was positief. Het heeft dus niet altijd zin om vroeg te testen. Ik zou je aanraden om toch nog wat geduld te hebben. Ook al is dat heel moeilijk!

Hartje 27-11 om 22:48

Grappig zo vroeg al dat gevoel! Ik had geen cyclus dus wist niet of ik overtijd was maar ik flapte tegen een andere zwangere er bijna uit dat ik zwanger was, smiddags de ik een test en ja. Maar wel toe bijna 6 weken zwanger. 
Hopelijk klopt je gevoel, anders heb je een flinke domper omdat je al zo toegaf aan je gevoel. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger!!!' in het Zwangerschapsforum