Heftige bloeding, toch vruchtzakje te zien

2 antwoorden en 29969598x bekeken

JoBu 10-01 om 21:45

Hallo allen, 
Ik ben pas kort zwanger (5w1d, zelf denk ik pas 4w5d) maar heb een heftige bloeding gehad van 2 dagen, daarna 3 dagen nog licht bloedverlies. Wel helderrood elke keer. Tijdens de bloeding ben ik ook stolsels verloren en baarmoederslijmvlies. Ik heb een ongesteldheidsgevoel, geen krampen, maar een aanwezig zeurderig gevoel. Klinkt niet goed dus. Ik ben vandaag voor een echo geweest en tot mijn verbazing is er nog wel een vruchtzakje te zien. Voor een embryo a vue was het nog te vroeg, dus ik moet volgende week terugkomen. Zijn er vrouwen hier geweest die hetzelfde hebben meegemaakt? Ik vind het ontzettend vervelend dat ik niet weet waar ik aan toe ben. Is het een miskraam, wordt het een miskraam, gaat het wel goed en is deze zwangerschap gewoon anders dan de vorige 2? 
Ik hoor graag jullie verhalen. 

Groet, JoBu

reageer

elisa 10-01 om 22:28

Hallo jobu,
Wat is dit een vervelende situatie, je zou eigenlijk super gelukkig moeten zijn. Ik hoop echt voor je dat het niks met de baby te maken heeft gehad en dag je over een week of twee weken een hartje ziet kloppen op een echo. Wat mij binnen schoot toen ik las dat je ook stolsels verloren bent was dat het misschien een meerling was? Het zou kunnen, ik lees dat wel vaker. Hoop dat je volgende week goed nieuws mag krijgen en zal voor je duimen! Ik weet niet hoe het zit met zw testen.. hoelang hcg nog in je lichaam zit als het al fout gegaan zou zijn? Misschien weten andere het antwoord te geven! 
Heb je wel iemand die je kan steunen of is het nog jiet bekendgemaakt? Misschien je moeder of een goede vriendin 

Moedertjuh 10-01 om 22:57

Wat erg Jobu, ik heb bij mijn oudste met 7 weken een bloeding gehad. Flink ook maar niks aan de hand. Die is inmiddels 14 jaar. Eind november heb ik een vroege miskraam gehad met 4 plus 3 weken. 2 dagen gebloed maar niet echte krampen of stolsels. Nu had ik 29 december een eisprong, vanaf 10 dpo mooie oplopende testen, sterker dan bij de vmk maar vanmorgen weer helderrood bloedverlies. Ik zit nog 2 dagen voor nod dus ik kijk het nog even aan want het bloedverlies werd minder en stopte. Ik herken je gevoel en machteloosheid ! Ik weet uit ervaring dat het dus 2 kanten op kan gaan. Succes en hopenlijk snel goed nieuws ! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Heftige bloeding, toch vruchtzakje te zien' in het Zwangerschapsforum