Kwaaltjes

2 antwoorden en 29991205x bekeken

noukerd 11-01 om 09:04

Heyhoi,

Gister plaatste ik een bericht over een super vaag streepje op mijn test. 
Gister avond is het uit gegaan met mijn vriend. Iedereen zag dat ik onderuit ging in mijn relatie. Hij behandelde me eigenlijk gewoon als een stuk strond..
Ben er echt kapot van.. maar daar kom ik niet voor op dit forum.
Heb vage kwaaltjes. En denk nu: het zal toch niet echt waar zijn?

Ben zo al hele dagen misselijk sinds 3 dagen. Rare steekjes in onderbuik. Soort krampjes/onrustig gevoel. Vanochtend ineens rennen naar de wc voor diarree. Is nu weer weg. Werd wakker van onderbuikpijn vanochtend. Heb ik echt geen eetlust. Voel me niet echt grieperig gewoon niet in orde. Wat waren jullie eerste tekenen? Betekenen die van mij wat.

Ps. Heb bewust gewacht om de test pas over een paar dagen weer te doen. Dus woensdag test ik pas weer.

reageer

Juudten 11-01 om 09:10

Mijn kwaaltjes voordat ik een positieve test had waren eigenlijk kwaaltjes die enorm op een naderende menstruatie leken. Ik had veel last van buikkrampen. 
De misselijkheid en dergelijke kwam bij mij een aantal weken later pas. 
Wanneer zou je menstruatie normaal gesproken op gang komen? Ik zou die even afwachten. Heb zelf ook nog een week langer gewacht omdat mijn man die week geopereerd werd en ik bang was dat door de stress de menstruatie misschien was uitgesteld.. Dit bleek dus uiteindelijk niet het geval bij mij. Succes met afwachten. En veel sterkte met het beëindigen van jullie relatie. 

noukerd 11-01 om 09:14

Dank je wel voor de reactie.
Ik ben aan de pil eigenlijk. En slik hem altijd door. Heb hemin de backster ol van de apotheek. Dus heb geen idee wanneer ik ongesteld moet worden. Hem door de missrlijk heidna de seks mn pil een aantal dagen niet ingenomen. Eerste avonden vergeten. Daarna te misselijk. Ja dat is niet zo handig. Maar heb er niet eens zo bij stil gestaan. Ben niet zo'n nette pillenslikker.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Kwaaltjes' in het Zwangerschapsforum