Begin zwangerschap

17 antwoorden en 29951686x bekeken

sneeuw123 13-01 om 16:20

Hoi!!
Ik heb vandaag een test gedaan en ik ben zwanger. Alleen heb ik zoveel onzekerheden. Zoals, ben ik echt zwanger? 
Ook heb ik soms menstruatie achtige buikpijn en die duren ongeveer 20 seconden, herkent iemand dit?
Ik durf gewoon nog niet blij te zijn, ben zo bang dat het fout gaat. Ik ben nu 4 week en 1 dag zwanger, ik zou gister ongesteld moeten worden  
Ik wou mijn test hier bij zetten maar dat is niet gelukt, hij staat nu op mijn profiel 
Graag hoor ik of andere vrouwen ook last hebben van onzekerheden en/of menstruatie buikpijn
Liefs, x Sneeuw

reageer

MamaV 13-01 om 16:37

Onzekerheden zijn er denk ik altijd wel tot 12 weken. De pijn kan ik je niet bij helpen heb ik geen last van gehad 

Je weet met de 1e echo pas of je echt zwanger bent 

Boeddha1990 13-01 om 17:00

Toen ik zwanger was had ik daar.o ook last van, zulke krampjes. Dat schijnt heel normaal te zijn. Er gebeurt namelijk van alles in je lichaam!

Van die onzekerheden had ik ook last. Ik wilde het eerst zien en dam geloven! Helaas is het bij mij geeindigd in een miskraam. Ik zou jezelf vooral tijd gunnen om aan het idee te wennen meis =)

sneeuw123 13-01 om 17:28

MamaV- jaa ik denk ook dat ik het dan pas echt geloof!
Boeddha1990 - gelukkig hebben er meerdere last van haha! Ik had vorige maand ook een positieve test alleen werd de streep per dag minder en op den duur geen streep meer. Is ook wat verkeerds gegaan denk ik. Toen heb ik 1 nacht ook hele erge buikpijn gehad. En ook steken rechts onder onder in mijn buik die een week aanhielden. 
Bij deze ‘zwangerschap’ heb ik de steken wel gevoeld maar lang niet zo erg als vorige maand, en ook geen ernstige buikpijn, dus dat stelt me weer een beetje gerust... denk ik.. 

Bedankt voor jullie andwoorden! 

Moedertjuh 13-01 om 18:01

Gefeliciteerd hoor ! En die twijfels zijn heel normaal. Natuurlijk kan er altijd wat fout gaan maar dat kan ook de komende 8 maanden nog. Maar idd je kan het pas echt geloven na de echo. Die is het spannendst. 

sneeuw123 13-01 om 19:28

@clautjuh 
Dankjewel, en ja dat is waar. Bedankt voor je berichtje! 

Julieke (Gast) 14-01 om 23:45

hallo, ik heb een vraagje ik ben nog niet overtijd maar ik heb pijn aan men borsten vooral als ik op men buik slaap of als ik de trappen op loop enzo is dit een teken van zwangerschap? Ik ben wel heel humeurig en emotioneel maar had ik vorige maand ook en was toen niet zwanger. Ik heb vorige week vrijdag bloed laten trekken en dat was negatief maar had toen pas gezien dat ik een cyclus van 40dagen heb en dat die vrijdag men vruchtbare periode net die dag eindigde zou het dan kunnen dat ik zwanger ben of is dit onmogelijk? Groetjes julie

julieke 14-01 om 23:56

Hierboven ben ik trouwen heb een login aangemaakt

N.L. 15-01 om 00:14

Hi allemaal,
Gefeliciteerd sneeuw
Na vorige maand een vroege miskraam.. nu weer zwanger geraakt zit om 5 weken en 3 dagen.. 26 januari afspraak voor eerste echo!
Ik deel jou onzekerheid zeker.. het is even wachten tot de echo en na 12 weken is er meer rust denk ik.

sneeuw123 15-01 om 09:59

Julieke : het kan inderdaad een teken zijn, maar het kan ook gewoon bij je cyclus horen. Ik kreeg altijd een week voor m’n menstruatie pijnlijke tepels. Ik ben altijd al snel emotioneel haha. Ik ben er nu net 3 dagen achter dat ik zwanger ben. En ik voel eigenlijk helemaal niks. Klein beetje gevoelige borsten maar ik dacht juist deze maand dat ik niet zwanger zou Zijn... je moet gewoon afwachten tot de dag dat je kan testen. Heb je wel seks gehad in je vruchtbare week 
Liefs xx

sneeuw123 15-01 om 10:02

N.L. - dankjewel, jij ook gefeliciteerd! Ik had vorige maand een vroege miskraam, toevallig.. ik ben nu 4week en 6 dagen. 
Mag ik vragen waarom je zo vroeg al een echo hebt? Of is dat nornaal? Ik ga vanmiddag de verloskundige bellen denk ik..

Liefss en veel geluk xx

N.L. 15-01 om 11:18

WoW wat een toeval @sneeuw!!! 
Ik ook een vroege vorige maand.. ik ben dan 7 weken als ik een echo heb.
Ik heb dit gevraagd wegens mijn onzekerheid. Elke praktijk is natuurlijk anders... 
hoe oud ben jij sweet ? Ik nu bijna 23 ben over het algemeen ook onzeker

N.L. 15-01 om 11:21

Sweet = sneeuw iets t snel getypt

muze38 15-01 om 12:13

Ik heb ook licht positief getest vandaag en heb ook af en toe menstruatie-achtige kramp. Ik doe morgen een clear blue, als die ook goed is ga ik de verloskundige bellen

N.L. 15-01 om 13:35

Leuk @muze38 ! Ben benieuwd naar de clear blue test 

Shana 15-01 om 15:06

Goedemiddag iedereen en natuurlijk gefeliciteerd! Ik ben Shana 30 jaar en ongepland zwanger van mijn derde.. Allemaal van dezelfde vader.. Mijn relatie gaat de laatste tijd moeizaam en toen ik meneer ervan op de hoogte bracht dat ik ondanks die morningafterpill weer zwanger was stuurde hij aan op een abortus.. Want een derde werd hem blijkbaar teveel. Terwijl hij een halfjaar geleden nog liefdevol grapte over een derde..
Ondanks de ups en downs van een relatie had ik never verwacht dat meneer mij niet zou steunen en ik had eigenlijk juist blijdschap verwacht.. Ongepland maar voor mij natuurlijk altijd welkom..een wondertje samen gecreeerd.. En dat hij er zo koud over doet veranderd voor mij gelijk onze hele relatie, Ik herken mijn liefde niet meer terug.. heel onwerkelijk. Is dit de man met wie ik mezelf zag trouwen na een relatie van bijna 10 jaar..? Die heel nuchter bepaald dat ik maar abortus moet doen? In plaats van het verwachtte 'Yeahh we krijgen er nog een wondertje bij!!'
Dus om een lang verhaal kort te maken hier zit ik dan.. Net zwanger, kotsmisselijk en heel druk met de zorg voor 2 kleintjes waar straks dus een derde bijkomt.. Ik ga alles alleen doen! Ik hoop mezelf wat minder alleen te voelen door mijn verhaal met jullie te delen en ik hoop ook te mogen genieten van jullie zwangerschapservaringen! 

Moedertjuh 15-01 om 15:30

Wat heftig Shana ! Maar snap je reactie helemaal maar hij mag natuurlijk ook niet blij zijn in de eerste instantie. Jij verwachtte al van te voren een bepaalde reactie, logisch, maar het is zijn gevoel. Wel vind ik dat hij nooit zo nonchalant over een abortus had mogen zijn. Kom op. 2 kids of 3. Zoveel maakt dat niet uit. Ik kwam er nadat de jongste 5 maanden was ook alleen voor te staan met 2 kids. De oudste was 3. Die zijn inmiddels 11 en 14 jaar...was pittig maar niet onmogelijk. Ik wens je heel veel kracht en succes met deze zwangerschap. 

sneeuw123 15-01 om 15:41

N.L.
Ik heb 8feb een intake! Heb vanochtend gebeld, ik ben 20 jaar en 4 jaar samen met mijn vriend. We hebben sinds kort een huisje en we wouden al heel graag een eigen kindje. Wij passen altijd heel veel op andermans kinderen dus het werd nu tijd voor ons eigen haha!

Mize38
Ik testte eergister ook licht positief, en dat met een extra vroege test.. gister ochtend een clear bluegedaan en een kruidvat test, beide positief! Veel succes en hopen op een positieve clear blue test!

Shana 
Wat een vervelend verhaal! En wat een dom andwoord van je vriend zeg! Ik snap je gevoelens! Ik vind het belachelijk dat hij zo reageert, jij kon het toch ook niet weten..?? Mischien is hij in shock.. ik hoop voor je dat hij nog bij draait! Kop op en er voor gaan, meer kan ik niet zeggen! Het gaat je vast allemaal lukken, en ik hoop dat je vriend gauw bij draait!! 
Xx

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Begin zwangerschap' in het Zwangerschapsforum