Geen symptomen meer

3 antwoorden en 29620507x bekeken

Ophelia 24-01 om 12:18

Hallo, 
Ik ben nu 7 weken zwanger van mijn eerste kindje, maar ik maak me zoveel zorgen. Ik heb geen symptomen gehad, alleen heel erg vermoeid en pijnlijke borsten. Gisteren stond ik op en merkte ik dat mijn borsten bijna geen pijn meer deden, vandaag doen ze helemaal geen pijn meer. De vermoeidheid is precies ook minder. Nu ben ik bang dat er iets mis is. Volgende week woensdag heb ik mijn eerste echo. 

reageer

Ophelia 24-01 om 15:01

Niemand die hier ervaring mee heeft? 

---- 24-01 om 15:27

Hee meid komt wel eens vaker voor hoor dat dames ineens niks meer voelen en dan bang zijn dat het mis is, maar dat hoeft zeker niet. Ik heb ook even in het begin ergens gehad dat ik een paar dagen ineens veel minder symptomen had, ik zou gewoon rustig tot de echo afwachten. Het wil dus niet zeggen dat het meteen niet goed is...

Ophelia 24-01 om 15:30

Dankje voor je reactie, Bibi. Het is mijn eerste zwangerschap dus allemaal zo nieuw voor mij. Ik merk af en toe dat ze weer wat gevoeliger zijn en dan een uurtje later ineens weer minder, maar goed, ik zal proberen het van me af te zetten en dan de echo volgende week afwachten en hopen dat ons kleintje goed groeit. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Geen symptomen meer' in het Zwangerschapsforum