Minder ver dan gedacht

9 antwoorden en 28999661x bekeken

MamaN 23-03 om 20:47

Ik heb ook zoiets meegemaakt met helaas een slechte afloop. 

Ik had mijn eerste echo met 8 weken en 4 dagen. Echter was het vruchtje 3 weken kleiner. Ik moest na twee weken weer terugkomen want het was 50/50. Maar net als jij zegt ging ik terug rekenen en zij de innesteling dus hebben plaatsgevonden terwijl ik allang positief had getest. Dit kon dus echt niet en heb ik mijzelf maar op het ergste voorbereid zodat het alleen maar mee zou kunnen vallen, 2 dagen erna begon ik te bloeden... 

Sterkte meis ik hoop voor jou op een positievere afloop 

reageer

Danielle02 23-03 om 20:55

Oh wat vervelend MamaN! Bedankt voor je reactie ???? Ik had ook een heel slecht gevoel maar omdat mijn waardes nu stijgen ben ik helemaal in de war. 
Ik moet waarschijnlijk elke 48 uur bloed prikken maar weet niet hoelang ze dat nog door willen doen. Ze hebben wel hoop dat het goed komt maar ik weet zondag pas meer. 
Dit is echt slopend op deze manier Maargoed we moeten positief blijven en rustig afwachten. 

MamaN 24-03 om 10:28

Het is helaas afwachten wat je lichaam doet. Misschien valt het wel mee of hebben ze verkeerd gemeten. Het is nog zo klein dat een mm al weken verschil kan maken. Ik duim voor je sterkte met wachten 

---- 24-03 om 11:07

Misschien indd verkeerd gemeten, mij heeft de gyn ook op 6w3d gezet, terwijl ik maximaal 5w3d kon zijn (terug gerekend vanaf eerste dag seks na bevalling). Dus een milimeter verkeerd meten kan indd al een week verschil zijn. Hoop voor je dat het alsnog goed komt

Danielle02 25-03 om 19:08

Nou vandaag weer bloed laten prikken en naar de Gyneacoloog geweest en het was helaas niet goed. Mijn waarde was iets gestegen maar niet genoeg wat dus inhoud dat ik Een miskraam ga krijgen. 
Ik had me er wel een beetje op voorbereid omdat het echt niet meer goed voelde. Het is nu afwachten of ik de miskraam natuurlijk krijg of als ik over 2 weken terug kom bij de Gyneacoloog daar medicijnen voor krijg.
Het gekke is nu dat ik helemaal geen last van misselijkheid heb gehad maar dat nu wel heel erg heb. Denk dat het er dan misschien bij hoort? Afwachten dus maar. We hebben besloten om nu maar een lange pauze in te lassen met proberen want dit sloopt je echt. 

MamaN 25-03 om 19:33

Oh wat een verdrietig nieuws Bij mij had de miskraam helaas ook een lange nasleep door een stukje achtergebleven vrucht. Ik bleef dus ruim 4 weken bloeden met stolsels. Ik heb toen cytotec pillen gekregen nadat ze het laatste stukje met een eendenbek uit mijn baarmoeder heeft gehaald. Let goed op je lichaam. Hierdoor toen ik “eindelijk” stopte met bloeden kon ik het goed een plekje geven, vooral omdat ik er steeds mee geconfronteerd werd. Neem je tijd ervoor. Uiteindelijk ga je het een plekje geven 

En nu ben je er misschien nog niet mee bezig maar een maand erop was ik weer zwanger en dat monstertje is nu alweer 7 maanden. 

Sterkte veel liefs

Danielle02 25-03 om 20:25

Ja ik moet inderdaad Mn lichaam in de gaten houden. Ook ivm een buiten baarmoedelijke zwangerschap.
Oh wat fijn dat je nu een gezond kindje hebt! Die tijd zal voor ons ook wel komen maar nemen nu even rust. Wij hebben in December na 22 weken zwangerschap helaas afscheid moeten nemen van ons zoontje en wouden heel graag het weer proberen, maar omdat ons dit nu overkomt kunnen we het ff niet meer aan. Vandaar dat wij besloten hebben om even te wachten maar geven de moed echt niet op! 
Bedankt voor je lieve reacties xxx

---- 25-03 om 20:45

Danielle vind het heel naar en verdrietig voor jullie   Ik kan me goed voorstellen hoe jullie je voele, zelf ook kindje met 18 weken verloren en nu deze ronde ook vroege miskraam gehad en nu zit er nog een vruchtje in me maar dat is denk ik ook foute boel (hcg waarde onder de 2), lang verhaal...
Maar je waardes stegen niet meer zo snel, maar geeft dit al 100% zekerheid dat het mis gaat. Heb je niet nog een echo gekregen ? Niet alles gaat altijd volgens het boekje.. maar er zijn ook uitzonderingen dus wie weet ?? Wil je natuurlijk geen valse hoop aanpraten.

Liefs

Danielle02 25-03 om 21:58

Hai BB, ten eerste nog gecondoleerd met jullie verlies, en wat vervelend dat jullie dit nu ook overkomt ????, mijn waardes stegen te weinig, ik heb deze week 3x laten prikken en ze stegen niet genoeg wat volgens de Gyneacoloog dus een slecht teken is en had het ook geen zin meer om een inwendige echo te doen. Je HCG moet elke 48 uur verdubbelen en bij mij ging het elke keer maar met 200 omhoog. Weet niet precies hoeveel het zou moeten zijn maar mijn waarde was vandaag rond de 1150 en dat was veelste laag. Ik heb 3 verschillende gynaecologen gehad en die van vandaag heeft duidelijk de knoop doorgehakt dat het foute boel was. En aan de ene kant ben ik daar opgelucht bij omdat ik graag wou weten waar ik aan toe was. En ga er nu ook vanuit dat het niet meer goed komt. 
Liefs 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Minder ver dan gedacht' in het Zwangerschapsforum