Ben nu al 5kg aangekomen

3 antwoorden en 28990157x bekeken

Olifantje (Gast) 23-03 om 17:52

Lieve mede-zwangeren,
Dit is de eerste, ben nu 11 weken zwanger en van wat ik zo'n beetje hoor is mijn 5kg al aan de hoge kant. Ik had hiervoor op zich een normaal gewicht. Heeft iemand van jullie dat meegemaakt? Is een dietiste aan te raden? Zag www.mamachannel.nl voorbijkomen met recepten enzo? Heeft dat iemand geholpen? Hoor graag van jullie! 
Liefs :-)

reageer

Gwen 24-03 om 08:02

Goedemorgen!

Ik ben ook wel erg nieuwsgierig of iemand hier antwoord op heeft. Ik ben namelijk precies het dubbele van jou. 22 weken en 10 kilo aangekomen. Word er bijna depressief van, dat kan ook niet goed zijn. En ja, het komt echt door verkeerd eten en drinken. Afgelopen week op vakantie geweest, hoppa! 3 kilo eraan.

Hoop dat iemand tips heeft.

Cinta (Gast) 24-03 om 19:39

Ik kwam in het begin ook veel aan maar het is uiteindelijk bij 10 á 12 kilo gebleven. Dus het zegt niet alles dat je in het begin 5 kilo aankomt.

Daniëlle (Gast) 24-04 om 08:02

Ik kwam ook 5 kilo aan de eerste 9 weken doordat ik heel misselijk was en alleen chocomel en slechte (lees: gesuikerde en makkelijk verteerbare) producten binnen kon houden. Ook bewoog ik heel weinig door die misselijkheid. Toen begon ik me, net als jij, ook wel zorgen te maken. Echter, toen de misselijkheid verdween en ik weer naar buiten kon bleef mijn gewicht heel lang hetzelfde. Bij 20 weken was ik 6 kilo aangekomen en nu 9 kilo bij 27 weken. Het ligt dus ook aan beweging en idd je voeding... En de baby maakt af en toe een groeispurtje! Maar het zegt nog niet alles dat je in het begin veel bent aangekomen hoor, vooral niet als je door omstandigheden niet kunt bewegen of slechter eet. Let daar gewoon een beetje op en als je dat al doet kom jij wellicht gewoon iets meer aan dan een ander... We verschillen daar toch allemaal in!

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ben nu al 5kg aangekomen' in het Zwangerschapsforum