Echo

2 antwoorden en 28784192x bekeken

Lisa (Gast) 08-04 om 22:21

Hallo,
Vrijdag 16 maart heb ik een vroege uitwendige echo gekregen. Op deze echo was er al een embryo te zien met een hartslag van 160 slagen per minuut. 
Nou zijn mijn vriend en ik afgelopen vrijdag terug geweest voor de 9 weken echo, maar nu was mijn baarmoeder helemaal leeg.. er was alleen een soort vliesje te zien op de echo. Nu zei de verloskundige dat ik een miskraam had gehad alleen dat het nog in mijn lichaam zit.. heb namelijk geen bloeding gehad of pijn. Ik heb nog steeds last van zwangerschapshormonen.. 
nu moet ik a.s vrijdag naar het ziekenhuis voor een abortus pil.. ik twijfel alleen zo erg of er misschien ook niet iets te zien is met een inwendige echo.. hier heb ik namelijk veel over gelezen op t internet..
Zijn er mensen met deze ervaringen? 

reageer

N.L. 08-04 om 23:37

Je kan een extra echo vragen bij een ander centrum? Ik zou hier niet genoegen mee nemen. 
Ik had met 10 weken nog inwendig omdat er bij mij ook niks te zien was. Wel op de inwendige echo, de baby lag naar achter.

Hartje 09-04 om 08:02

Ik zou die pil ook niet nemen voordat je nog eens gezien heb of er echt geen vruchtje zit! M'n zus had dat dus wel, geen hartslag en ze behandelden het ook als een miskraam. Uiteindelijk een prachtig meisje geworden, als jouw gevoel zegt ik ben nog zwanger dan zou ik het even de tijd gunnen! 
Heel veel sterkte in deze spannende tijd! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Echo' in het Zwangerschapsforum