vruchtje is maar 6weken ipv 8

5 antwoorden en 28568710x bekeken

tinkerbel 26-04 om 18:47

iemand hier evaring mee ,
deze week hadden we onze eerste echo controle op 8weken .
door de bloedtesten in het begin zijn we zeker dat ik normaal 8weken zwanger zou moeten zijn nu met de echo zag de gynecoloog dat het vruchtje maar 6weken was maar er was wel een traag kloppend hartje te zien.
kan dit nog goed komen of moeten we de hoop al opgeven dokter zei ons al dat hij het niet echt goed ziet komen en vreesd voor een miskraam of er gebeurd iest goed en kindje haald de verloren 2weken nog in .
moet volgende week vrijdag terug gaan  dit gaat zo een lange week worden ppff

reageer

Falca 26-04 om 20:50

Ik zou je zo graag willen vertellen dat het allemaal goed komt maar het kan alle kanten opgaan. 
Zolang het hartje klopt kun je hoop houden en verder kun je helaas alleen maar afwachten. Heel veel sterkte met het doorkomen van deze week. 

tinkerbel 27-04 om 06:50

Thnx meiden

Tis het wachten datzo frustrerend is en die onzekerheid eh pff 
Zal julie zeker op de hoogte houden hoe het verder verloopt 
Het lastige is een mens blijft intussen maar gewoon die zwangerschaps symptomen hebben waardoor je toch blijft hopen dat het daar binnen nog goed gaat 

Lisa.96 27-04 om 07:36

In week 6 ontstaan het hartje en de bloedvaten. Nu kan het zijn dat je een slechte echo kreeg(uitwendig) waardoor het niet goed waar te nemen was. Of je vruchtje komt iets later met zijn groeispurt.
Bij mijn eerste had ik het zelfde het was erg klein waardoor de 8 weken terug ging naar 6 weken. Rond week 12 kreeg ik nog een echo hierbij werd gezegt dat ik weer 1 week verder was.
Het enige wat ze doen is met de echo meten (proberen van lijn tot lijn) Dus wacht het af en je zult het vanzelf allemaal zien dat het allemaal meevalt.

tinkerbel 27-04 om 08:52

Lisa96 het was een inwendige echo maar indd zo lang ik geen bloed zie is er hoop e en mss is het nu al een klein vechtertje en komt het wel goed
Ben wel blij dat ik volgende week al terug mag voor een nieuwe echo

Je kunt reageren op dit onderwerp 'vruchtje is maar 6weken ipv 8' in het Zwangerschapsforum