Geen zwangerschap kwaaltjes maar wel zwanger!

8 antwoorden en 27691736x bekeken

Tooby 07-07 om 18:07

Het komt voor dat er helemaal geen kwaaltjes zijn! Het is natuurlijk altijd eng als je niks voelt en ook als je nog in die vroege periode zit. Ik kan niet uitsluiten of het bij jou specifiek wel of niet een goed teken is, maar het komt wel gewoon vaak voor dat ze (zelfs de gehele zwangerschap) geen kwaaltjes hebben.

reageer

---- 07-07 om 19:22

Het hoeft geen slecht teken te zijn, geneog vrouwen die geen kwaaltjes hebben. Maar ik snap dat het je onzeker maakt. Je bent nog wel erg vroeg in de zwangerschap. Meestal komen de kwaaltjes vanaf een week of 6/7. Dat had ik ook! En nog had ik amper kwaaltjes.

Hato 07-07 om 20:03

Hey daisy, toen ik zwanger was van mijn zoontje (ondertussen 4 jaar) had ik mijn hele zwangerschap inclusief het begin helemaal geen kwaaltjes. Niet eens 1 klein ding dat erop wees dat ik zwanger was behalve dat mijn menstruatie uitbleef en mijn buik die groeide  het was echt een droomzwangerschapp.. 

Jootje 07-07 om 21:13

Ik ben zooo jaloers.....typ ik hangend boven de pot. Bij mij zijn de klachten deze week begonnen. Erg misselijk! Ben nu 7 weken. Hiervoor had ik alleen gevoelige tepels. 
Ach ja  we krijgen er iets moois voor terug. 

Hato 07-07 om 23:27

@jolanda ; inderdaad je krijgt er echt iets heel moois voor terug. Mijn zwangerschap was misschien wel zonder kwaaltjes, maar toch miste ik wel die symptomen in de zin van; een zwangerschap met alles erop en eraan en daar horen ook die kwaaltjes bij. 

Daisy (Gast) 08-07 om 00:40

Bedankt allemaal voor het reageren. Ik wacht dan maar rustig af en geniet dan nu dat ik alleen nog maar moe ben haha! We zullen zien. 

AH (Gast) 08-07 om 09:41

Ik heb ook nergens last van gehad  ik weet nog dat ik daar heel onzeker over was, omdat je alleen maar om je heen hoort dat iedereen overal last van heeft. Maar inmiddels 29 weken zwanger en nog altijd kwaal-vrij! Geniet er lekker van

Daisy (Gast) 08-07 om 12:09

Oh super dat scheelt weer!!! En word het een jongen of een meisje?? ook gefeliciteerd natuurlijk 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Geen zwangerschap kwaaltjes maar wel zwanger!' in het Zwangerschapsforum