Amper zwangerschapssymtonen? (Zwanger na miskraam)

3 antwoorden en 27705416x bekeken

Boeddha1990 09-07 om 09:39

Hoi allemaal,
Na een medisch traject zijn wel eindelijk zwanger geworden! In oktober ben ik ook zwanger geraakt maar dit is een miskraam geworden. Ik had toen flink wat symptonen zoals pijnlijke borsten en veel (menstruatieachtige) krampen in mn buik. Er werd gezegd dat die krampen kwamen doordat er van alles groeide. Ik had ook allerlei lichte bloedingen. Uiteindelijk is het een miskraam geworden.
Nu ben ik door middel van clomid weer zwanger geraakt. Alleen dit keer heb ik geen bijzondere klachten... ik heb wel pijnlijke tepels en wel wat sneller moe, maar ik voel mij verder top. Ik voel vrijwel niks aan mn buik. Ik heb twee daagjes lichte krampjes gehad na het opstaan maar nu helemaal niets meer. Maar zou het dan nog wel gewoon groeien of gaat het juist goed nu het allemaal zo soepel verloopt? Is het normaal om op een gegeven moment geen krampjes meer te voelen? 

reageer

Happy girl (Gast) 10-07 om 23:02

Hallo 

Ik had bij mijn eerste zwangerschap ook niet echt symptomen, dat ging goed. tweede zwangerschap super veel symptomen, werd een vmk en nu terug zwanger en op moe ns en af en toe misselijk, voel ik me ook top.
Ik weet niet of het goed zit maar iedere zwangerschap is anders en symptomen zeggen volgens mij niet altijd iets...

Marie 24-07 om 11:44

Bij mijn zoontje had ik niets van symptomen. Juist pijnlijke borsten. Rond 6 weken begonnen en moe. Voor de rest niets bijzonder. 

Nu terug pril zwanger en wist het al vanaf 3 weken. Misselijk, pijnlijke borsten, ontzettend humeurig,... kverschiet er zelf van nu ????

N.L. 24-07 om 12:01

Ik had na mijn miskraam ook geen symthomen bij de nieuwe zwangerschap. Eigenlijk nooit gehad! Pas vanaf 20 weken paar kleine kwaaltjes. Borstpijn, soms buikpijn. En na 25 weken de standaard kwalen zoals moeheid bijvoorbeeld. Maak je niet druk hoor! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Amper zwangerschapssymtonen? (Zwanger na miskraam)' in het Zwangerschapsforum