Help

2 antwoorden en 27087195x bekeken

Anoniem (Gast) 29-08 om 13:44

Hallo allemaal,
Ik heb 2 jaar mijn pil doorgeslikt en vervolgens gestopt, ik werd 1 juli direct ongesteld (maar wel heel licht). Mijn hormoonhuishouding kan hierdoor in de war zijn.
Nu 29 augustus al 2 weken last van buikkrampen en gevoelige borsten (ik dacht verstopping). Ik ging dus naar de dokter. Vervolgens deed zij een test en bleek zwanger te zijn. Ik ben door verwezen naar de gynaecoloog voor een echo, zij zag een vruchtzak dus ben wel degelijk zwanger.
Nu komt het probleem: omdat ik 1 juli voor het laatst ongesteld ben geweest en we van die datum uit zouden moeten gaan, is het kind dus niet gegroeid en zou dit een miskraam betekenen.

Het kan ook zijn dat ik door het doorslikken van de pil en het op hol slaan van mijn hormoonhuishouding niet meer ongesteld ben geworden na 1 juli, maar dit wel had moeten worden rond 30 juli en vervolgens toch een paar dagen vruchtbaar ben geweest en toch zwanger ben geraakt nadat ik ongesteld HAD MOETEN WORDEN, Maar niet ben geweest.
Doordat het of een miskraam is of een zeer korte zwangerschap is er geen hartslag te zien en moet ik 2 weken wachten tot ik een nieuwe echo kan maken. 
Ik stress nu enorm en vrees geen twee weken te kunnen wachten in ontwetentheid. 
Hebben meer mensen dit meegemaakt? En is het aannemelijker dat het goed kan gaan dan niet, want ik heb nog wel last van “kwaaltjes”. 

reageer

Anoniem (Gast) 29-08 om 14:16

1 juli was mijn eerste dag van de menstruatie cyclus maar 2 en 3 augustus had ik nog 2 zwangerschaptesten gedaan en die waren vervolgens negatief.
Is het aannemelijk dat ik daarna zwanger ben geworden?

Anoniem (Gast) 29-08 om 22:57

moeilijk om te zeggen. kan zijn dat je te vroeg getest hebt en nog niet voldoende hormonen in je lijf had, kan ook zijn dat je eisprong inderdaad later geweest is als wat ze nu denken aan de hand van je cyclus en dat je toen nog niet zwanger was. Je kunt niet meer als afwachten tot de volgende echo. Ik hoop voor je dat je gewoon nog te pril zwanger bent. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Help' in het Zwangerschapsforum