Sweet baby secret

2 antwoorden en 26552196x bekeken

Debbie 25-10 om 20:20

Hi! 

Ik zou me er niet te druk om maken wat anderen er van vinden, ik denk dat je je daar alleen maar klote door gaat voelen. Ik heb in een soortgelijke situatie gezeten, waarbij ook veel mensen uit mijn omgeving een mening hadden. Mijn situatie was als volgt; Ik was 19 toen ik zwanger raakte van mijn zoontje. Ik woonde nog thuis, mijn partner woonde ook nog bij zijn ouders. Wij zouden ook op korte termijn geen huisje kunnen krijgen. (Is uiteindelijk gelukkig wel gelukt door een paar héle lieve mensen). Al met al niet de ideale situatie. Iedereen had hier een mening over, maar zo ben ik er dus ook snel achter gekomen hoe mensen over mij (ons) dachten. Achter veel contacten heb ik een punt moeten zetten hierdoor, want sorry ik kan ècht niet met mensen omgaan die belachelijke dingen tegen me zeggen. In het begin deed het me pijn, maar nog voordat ons zoontje werd geboren heb ik de knop omgezet. Ik dacht bij mezelf; deze mensen zijn het absoluut niet waard om me druk over te maken. 

Soms moet je boven bepaalde personen staan meid. Dit is jouw leven, jouw situatie, en jouw kindjes! Als jij en je kindjes maar gelukkig zijn! Want geloof me, nu (straks) hoor je mensen een mening hebben, maar wanneer alles je voor de wind gaat en je je eigen succes gecreërd hebt, hoor je maar weinig mensen erover! 

Ik ben inmiddels 22, zoontje is bijna 2 en nu zwanger van de tweede. Ik ben gelukkiger dan ooit, en ja mensen hebben een mening over de leeftijd waarop ik kinderen krijg. Maar gelukkig is het MIJN leven, en niet die van hun. Wanneer iemand er nu een opmerking over maakt ben ik ook heel straight to the point en vraag ik waar ze zich mee bemoeien. Zo klaar er mee.

Ik hoop dat je hier iets aan hebt! Wens je een hele mooie zwangerschap toe. 

reageer