Bloeding toch nog zwanger?

6 antwoorden en 26420365x bekeken

shootingstar 27-10 om 13:49

Hi allemaal,
Ik ben/was vandaag 6 weken zwanger na ivf. Ik heb in juni een miskraam gehad die wel zelf hebben moeten opwekken met tabletten toen we voor een echo waren met 7,5 week kwamen ze er achter dat er geen vruchtje te zien was. 
Nu heb ik gister flink wat bloed verloren met stolsels! Het was echt helderrood maar wel waterig vergeleken een menstruatie. Dus gister was ik er 100% zeker van dat het een miskraam zou zijn. Maar het bloeden is na 3 uurtjes gestopt en nu alleen nog beetje bruin bij afvegen. 
Ja natuurlijk zegt iedereen ik zou bellen maar dat heb ik gedaan en niemand wil het checken! Niet de fertiliteitsafdeling waar ik onder behandeling ben maar ook de verloskundige praktijk niet omdat ze allebei bang zijn dat het te vroeg is en er dus toch geen hartje te zien is dus ook onzekerheid. Verloskundige zei ja klinkt wel echt als een miskraam en de fertiliteitsafdeling zegt nee daar heb je echt ge weinig bloed voor verloren. 

Zo sorry voor mijn lange verhaal maar zijn er mensen die dit ook hebben meegemaakt? Zowel positief als negatieve verhalen? Want ik ben wel nuchter genoeg om te denken dat het niet goed is!

Bedankt alvast! 

reageer

Anoniem (Gast) 27-10 om 14:08

Zo te lezen heb je al het nodige meegemaakt. Ik heb afgelopen december een miskraam gehad met 6,5 week en afgelopen mei een miskraam met 11 weken.  
Met mijn miskraam van 6 weken verloor ik echt enorm veel bloed en stolsels maar ook zeker grote stolsels waarbij ik licht en kort moest persen. Dit duurde zo'n 24 uur, daarna nog 8 dagen gebloed wat steeds minder werd. 
Met 11 weken werd een curretage.
Je verhaal is zo moeilijk omdat iedereen het anders mee maakt. Ik vind het wel vreemd dat niemand je zekerheid wil bieden. Met 6 weken zou je best al wel iets kunnen zien. Als je 3 uur gebloed hebt, zou het best nog eens goed kunnen komen maar het helderode en stolsels klinkt dan weer minder positief. Zo lastig!
Ik wil je wel nog laten weten dat ik inmiddels weer zwanger ben, nu 13 weken en heel, goede echo's gehad. Het komt dus echt een keer goed! Heel veel succes en sterkte er mee. 

shootingstar 27-10 om 14:33

Dank je wel voor je verhaal! Ja het is ook heel lastig allemaal maar ja, moeten wel realistisch blijven! Ja genoeg meegemaakt inderdaad! Vorige keer ook echt moeten wegpersen op de toilet! Veel meer stolsels dan nu!
Het komt ook echt wel goed maar wanneer houdt het een keer op hè?!?!
Ik heb nog 16 cryos dus kan nog vooruit maar ja dat wil je echt niet nog zoveel terugplaatsingen! 

Fijne zwangerschap! 
Ik weet woensdag ieder geval meer maar dat duurt nog lang!!

Moedertjuh 27-10 om 19:16

Wat vervelend zeg ! Ik heb verschillende ervaringen met bloedverlies. Bij mijn oudste ( inmiddels 15 jaar) met ruim 7 weken bloed verloren. Toevallig ging ik net naar de wc en zag flink wat bloed in de toilet. Volgende dag een echo en alles was goed. Bij mijn dochter ( 12 jaar ) geen bloedverlies. Met mijn huidige vriend 1 vmk gehad vorig jaar november, had na nod 2 dagen bloedverlies, niet overdreven veel maar het bleef lopen. Testen liepen ook niet meer op. Daarna in december weer zwanger geraakt, ze is inmiddels 6 weken. En bloedverlies gehad op 12 dpo. Ik dacht weer een vmk maar kreeg bij ruim 6 weken een echo waarbij er dus een vruchtje zat maar het hartslagje was heel lastig te zien, een week later heel duidelijk. Ik heb alleen nooit bloedklonters gehad. Ik hoop toch wel dat je snel duidelijkheid krijgt want nu kan je ook niet genieten natuurlijk. 

Happy girl (Gast) 28-10 om 21:22

ik heb een vmk gehad met 5,5 weken en ik had echt fel krampen en veel bloedverlies met stolsels gedurende verschillende dagen. Ik vond het vergelijkbaar met heel zware maandstonden behalve dat ik ook echt pijn had aan alles...

shootingstar 31-10 om 19:05

Nou meiden het was gelukkig allemaal goed! Het hartje klopte en had een mooi ritme! 
Dus ik ben opgelucht en nu natuurlijk nog de kritieke periode door! Maar voor nu heel fijn! 

Moedertjuh 31-10 om 20:30

Wat fijn dat alles goed is ! Geniet er maar van want het gaat zo snel he. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bloeding toch nog zwanger? ' in het Zwangerschapsforum