Drugs/alcohol/marihuana zwangerschap

3 antwoorden en 25059494x bekeken

mexicangirl 21-01 om 21:35

Dag iedereen.
Ik ben 20 jaar (binnen 3 maanden 21) en heb vandaag ontdekt dat ik blijkbaar al 5-6 weken zwanger ben.  Ik ben al enige tijd met mijn vriend en woon al enkele jaren alleen, opzich zijn we er klaar voor... Enkel heb ik de voorbije weken zeker 5-6 avonden per week alcohol gedronken en jointjes gerookt, ook heb ik 1x cocaine gebruikt en dus van 't leven genoten. Uiteraard ben ik nu van de ene dag op de andere met alles gestopt!! omdat ik vind dat dat absoluut niet kan... Ik voel me erg schuldig als ik dit had geweten had ik niet gebruikt.. Liefst wil ik het houden, maar ik weet niet tot hoe verre dit schade kan aanrichten aan de baby het was dan ook in de eerste weken... Mensen met ervaringen of tips? Deskundigen die mij iets wijzer kunnen maken? groetjes

reageer

Stef 21-01 om 21:43

Hoi hoi, 
Ten allereerste :een dikke proficiat met je zwangerschap! 
Ten tweede : genieten van je leven haha het is je leven kapot maken lieve schat.
Ten derde: heel veel schade niet ,omdat het int begin geen verbinding heeft met jouw bloed. 
Van Wanneer weet je dat je zwanger bent? Zeker niet meer doen he maar ik denk dat je wel gerust mag zijn. Zeg het ook tegen je verloskundige bij je eerste afspraak.
Nog heel veel succes en geniet van je zwangerschap x 

mexicangirl 21-01 om 22:14

Hey Stef! Dankje voor je reactie Ik weet het sinds vandaag! Uiteraard heb ik direct alle rommel buiten gegooid. Toch ben ik nog steeds bezorg hierover daarom dat ik dacht even te polsen bij mensen die dit eventueel ook hebben meegemaakt of er iets over weten... Wel is het al erg geruststellend om te horen dat de embryo toen nog geen contact had met mijn bloed, dankje dit te vermelden Zowizo ga ik het doorgeven aan mijn verloskundige! Alles voor de gezondheid voor het kind. Groetjes!

Anoniem (Gast) 22-01 om 09:53

Van het leven genoten ...

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Drugs/alcohol/marihuana zwangerschap' in het Zwangerschapsforum