Ik wordt maar niet ongesteld

4 antwoorden en 25025051x bekeken

Evitjee (Gast) 22-01 om 14:13

Hallo, 
Ik ben 23 jaar en ik ben in oktober gestopt met de pil. We zouden graag voor een eerste kindje gaan. 
Nu mij  probleem is dat ik kort na de pilstop wel een ontrekkingsbloeding heb gehad maar sinds dien niks meer. Ik zit vandaag al aan dag 104 van mijn cyclus. Ik ben ondertussen wel al langs de dokter gegaan en die heeft mijn bloed genomen. Daaruit blijlt dat ik een te hoog testosterongehalte heb. Nu vrijdag heb ik een afspraak bij de gynaecoloog en die zou mij normaal moeten verder helpen. Ik ben enorm zenuwachtig en weet niet waar ik me aan mag verwachten.
Zijn er nog mensen die in deze situatie zitten. 

reageer

kruimel 22-01 om 15:19

Zit niet meer, maar zat wel.
Ik werd ook niet ongesteld na het stoppen met de pil, ik bleek na verwijzing naar de gynaecoloog PCOS te hebben. Ik kon dus alleen maar zwanger raken met bepaalde medicatie. 

Een te hoog testosterongehalte is een van de symptomen van PCOS. Ze zullen bij de gynaecoloog een inwendige echo maken om te kijken of het ook in de eierstokken te zien is. 

Veel succes! 

Evitjee 22-01 om 17:46

Danku voor u reactie. Mag ik vragen Hoe lang het bij u heeft geduurd voor je zwanger bent geraakt? 

kruimel 22-01 om 20:08

In totaal 19 maanden voor we eindelijk de juiste medicatie en dosering gevonden hadden die werkte voor mij. Kindje 2 en 3(waar ik nu zwanger van ben) waren sneller raak omdat we wisten wat werkte. 

Ik had gelukkig mijn leeftijd mee (21) en ook de zaadkwaliteit van mijn vriend was buitengewoon goed. Scheelt een hoop in de kansen! 

Evitjee 22-01 om 20:41

Aan mijn leeftijd zal het niet liggen ben zelf bijna 23 dus ook nog jong. Hopelijk weet ik vrijdag meer. bedankt voor de reactie. Doet goed om andere hun verhaalt te horen. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ik wordt maar niet ongesteld' in het Zwangerschapsforum