Bloedverlies bij vijf weken en vijf dagen

3 antwoorden en 23832928x bekeken

Marelle (Gast) 14-04 om 18:55

Dames,

Vorig jaar heb ik een miskraam gehad. Het vruchtzakje was leeg, dus toen heb ik een curettage gehad. Toen had ik eigenlijk helemaal geen klachten.

Nu ben ik weer zwanger, 5 weken en 5 dagen vandaag. Mijn laatste menstruatie was 26 februari. Nu verlies ik sinds donderdag bloed. Het is roze/bruinig, niet rood, en het zit bij de afscheiding vermengd, geen stolsels en geen buikpijn. Ik vind het doodeng. Het was vrijdag even weg, maar gisteravond was het er weer en nu is het ook wat meer. De kleur blijf bruinig rozig. Het zit een beetje in het inlegkruisje en bij het afvegen. 

Mijn huisarts weet nog niet dat ik zwanger ben. Ik wou het even in de luwte houden. Zodoende heb ik ook nog geen verloskundige. 
Maar nu maak ik me natuurlijk vreselijk zorgen. Vanaf 6 weken zou men het hartje moeten zien kloppen. Hopelijk mag ik binnenkort langskomen, morgen bel ik naar een verloskundigenpraktijk om me aan te melden.

reageer

Puck 14-04 om 22:56

Ik heb ook roze afscheiding gehad, afgewisseld met bruin. Bij mij is het sowieso raar gelopen, want ik kreeg op nod ook een soort menstruatie. Later bleek ik toch zwanger. Sinds 2 dagen is het bloedverlies gestopt en heb ik weer normale afscheidng. Bij mijn eerste zwangerschap had ik ook dat roze/bruine met zelfs een keer een stolsel tussen 5 en 7 weken. Dat bleek allemaal loos alarm en ik heb nu een prachtige dochter. Voor nu probeer ik er dus vanuit te gaan dat het nu hetzelfde is. Ik heb wel overwogen een vroege echo te vragen, maar als je dan net te vroeg bent om een hartje te horen, geeft het alleen maar meer zorgen. En als het misgaat kan de vk er ook niks aan doen. Vandaar dat ik dus afwacht.

Ik duim voor je dat je nu een mooie goede zwangerschap hebt. 

sweet 15-04 om 23:36

Ik heb het ook gehad. Op de dag van nod, dacht ik dat ik ongesteld was, uiteindelijk niet doorgezet. Dit kwam wekelijks terug. Roze bloed, bruin oud bloed, helder rood bloed, ook 1 keer met stolsels. Helemaal onderzocht door gynaecoloog. Enige wat er uit kwam was een blaasontsteking. Met 15 weken nooit geen bloedingen meer gehad en nu een prachtige dochter van bijna 4 maanden alweer.
Beide gefeliciteerd en ik duim voor een mooie zwangerschap 

sweet 15-04 om 23:37

Voor mijn dochter 2 miskramen gehad, dus ik snap je angst heel goed marelle 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bloedverlies bij vijf weken en vijf dagen' in het Zwangerschapsforum