Overtijd

2 antwoorden en 23610321x bekeken

Najafa (Gast) 18-05 om 10:13

Hallo Dames,

Ik ben zo ontzettend onzeker op dit moment! Ik heb altijd een cyclus van 28 of 29 dagen ben al tijden (zeg maar rustig jarEN) gestopt met de pil en in Februari hebben we besloten dat we graag een wondertje willen. Ontpillen is dus niet aan de orde en mijn cyclus ken ik redelijk goed. Mijn menstruatie begon meestal 1 a 2 dagen met wat bruinig bloed gevolgd door 3 - 4 dagen veel verlies. Allemaal niks speciaals en ik weet dat dit ook altijd eens een keer anders kan gaan maar...

Ik ben op dit moment 2 of 3 dagen overtijd nergens ook maar enig spoor te bekennen van een aankomende menstruatie, mijn temperatuur is nog steeds (voor mijn doen) hoog schommelt tussen 36.6 en 36.8 en dit is in het begin meestal 35.9 - 36.1 echter geeft de zwangerschapstest al 2 dagen negatief.... zenuwslopend!

Ik weet dat er niks anders op zit dan maar "gewoon" te wachten, toch is mijn vraag zijn er dames die in het begin negatief hadden en pas later posutief? Zoja hoeveel later en welke testen raden jullie dan aan. Wanneer zou ik een volgende test doen?

Mijn ovulatie was op 2 Mei dit heb ik adhv temperaturen kunnen vinden. 

Alvast bedankt 

reageer

proud_mommy 18-05 om 14:08

Misschien een latere eisprong gehad? Dus dat je ook wat later je menstruatie krijgt of toch positief gaat testen. 
Heb hier vaker gelezen dat mensen na een week pas positief testen. Anders een paar dagjes afwachten. Ik weet dat dat niet is wat je wilt horen maar er zit niks anders op haha. Anders naar de huisarts bloed prikken. 
De kruidvat 2v5 of action testen zijn wel goed. Succes meid.

An2020 20-05 om 21:48

Ik had 1 dag voor mijn NOD een vroege test ( kon zeker 4 dagen eerder testen) en die was hartstikke negatief.  Ik dacht dan heb ik toch groep dus volop aan de pillen. 4 dagen later toch een test gedaan en meteen dikke vet streep, zwanger..

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Overtijd' in het Zwangerschapsforum