Bloedverlies en toch nog zwanger?

2 antwoorden en 23311878x bekeken

emma90 11-06 om 12:45

Hallo,

Is er iemand die dit herkent en kan vertellen hoe het bij jullie gegaan is?

Voor ongeveer een week voel ik mij anders. (Pijnlijke en opgezette borsten, misselijk, emotioneel).
Ik had al de hoop dat ik zwanger zou zijn. En ik werd ook inderdaad niet ongesteld. 2x een test gedaan en beide keren heel licht een streepje te zien op de test. 
Nu is de blijdschap sinds zondag omgeslagen naar onzekerheid. Want sinds zondag verlies ik bloed. Helderrood , dun bloed met af en toe minimaal wat slijm. Geen stolsels of iets dergelijks. Maar toch tot en met vandaag een aardig maandverband vol met bloed. Verder geen buikpijn of mesntruatiepijn. (Alleen zondagavond toen het begon minimaal wat kramp, maar niet te vergelijken met menstruatiepijn). 
Net kwam ik thuis van werk en kon het niet laten om toch nog een test te doen. Wederom een heel licht streepje. (Was ook geen geconcentreerde urine, want was op werk nog naar het toilet geweest en heb veel gedronken). 
Nu ben ik zo in onzekerheid. Herkent iemand dit en bleek diegene alsnog zwanger of klinkt dit alsof het mis zal gaan? Morgenvroeg wil ik eigenlijk nog de laatste test doen en kijken of het streepje nu duidelijker is dan van de week met geconcentreerde urine. Maar het is nogal een achtbaan van emotie en onzekerheid. Iemand hier ervaring mee? 

Alvast bedankt. 

reageer

stéfanie 11-06 om 13:28

Bloedtest laten doen bij de dokter dan ben je zeker. 

Tina_X 12-06 om 17:02

Hey Emma, inderdaad. Ga naar je huisdokter en laat bloed nemen. Een dagje later weet je al meer.
Ik had geen helderrood bloed, maar 2 dagen lang bruinverlies. Niet genoeg voor een tampon/maandverband, maar wel wat plekjes in het maandverband. Toen ik dat vertelde tegen mijn huisarts stelde ze me meteen gerust dat het oud innestelingsbloed was. Ze vertelde me ook dat ze bij haar eigen zwangerschap 2 weken aan een stuk gebloed heeft en toch alles oké is. Je baarmoeder raakt meer doorbloed. Dus het kan zeker nog oké zijn. Maar om zeker te zijn laat je best gewoon je bloed nemen. Als je het een paar dagen later nog eens laat doen en je HCG loopt mooi op, dan hoef je er verder niet meer ongerust over te zijn. 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Bloedverlies en toch nog zwanger?' in het Zwangerschapsforum