Pijn na orgasme

4 antwoorden en 22606856x bekeken

Nikki (Gast) 18-08 om 14:29

Hoi allemaal,
Misschien een beetje een gek onderwerp, maar als ik een orgasme heb gehad, ook zonder penetratie, krijg ik enorme krampen in mijn baarmoeder. Zelfs zere boven benen. Is dit normaal of moet ik me zorgen maken? 
Groetjes 

reageer

An (Gast) 18-08 om 15:25

Hoi Nikki, als je een orgasme krijgt trekken spieren rond je baarmoeder samen en het kan ook doortrekken naar je bovenbenen of nek. Heb je het altijd gehad?

Fleur24 20-08 om 09:21

Hey, ik heb ergens gelezen dat dit in de meeste gevallen zeer onaangenaam is maar wel onschuldig. Misschien toch eens de huisarts raadplegen? Groetjes

Anoniem (Gast) 20-08 om 20:18

Waarom zou je langs de huisarts gaan als het onschuldig is? Sommige meiden hebben nu eenmaal heftiger orgasmes, bij mij gaat mijn been altijd heel erg trillen. Hoort bij mij denk ik dan!

Fleur24 21-08 om 10:10

Omdat het effectief om een medische aandoening gaat. Dysorgasmia is in de meeste gevallen onschuldig maar ik kan ben geen dokter. Een geruststelling kan geen kwaad maar als het over echt enorme krampen gaat, denk ik dat het beter is om toch enkele uitzonderlijke aandoeningen of fibromen uit te sluiten. Is het niks, is het zo veel te beter.

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Pijn na orgasme' in het Zwangerschapsforum