Heel blij met zwangerschap, toch soms ongelukkig gevoel.

3 antwoorden en 21828625x bekeken

a.v.d.k. 25-10 om 10:25

Hoi allemaal,

Ik ben nu 10 weken zwanger en ondanks dat het niet gepland was zijn wij hartstikke blij en is het heel erg welkom. 

Desondanks heb ik er soms dagen bij zitten dat ik mij hartstikke ongelukkig voel en ik vraag mij af of dat normaal is (door hormonen) en of iemand het herkend? 

Sommige dagen voel ik mij down. Veel huilen, alles irriteert mij, onzeker gevoel aangezien mijn lichaam begint te veranderen, veel last van pukkels en vet haar, dus die dagen voel ik mij ook onzeker over mijn uiterlijk. 
Het is nooit dat ik mij dan niet gelukkig voel met de baby. Want dat ben ik zeker wel. Het zijn alleen soms dagen dat ik mij gewoon erg “ongelukkig” voel. Ik ben ook zo ontzettend vermoeid dat ik daardoor soms ook huilerig word en mij niet fijn voel. 

Voor iemand herkenbaar?? 

reageer

Anoniem (Gast) 25-10 om 11:18

Dat zijn de hormonen, met een beetje geluk wordt dat straks beter als je wat verder in de zwangerschap zit. De meeste voelen zich na 3 maanden weer wat beter. 

starz 25-10 om 13:50

Als eerst gefeliciteerd met jullie zwangerschap.
Heel herkenbaar.Hoort er helaas bij. En zoals anoniem ook al zegt na 3 maanden wordt het beter.
Ik heb soms dagen gehad dat ik gewoon moe werd van mezelf. Niemand wat goed kon doen. Huilen om niks. ( nu zelfs ook nog wel eens zn dagje ) 
Rot hormonen!! Nog even dan voel je je vast beter,vermoeidheid wordt ook echt minder. Ons lijf is hard aan het werk voor ons kleintje !

a.v.d.k. 25-10 om 14:06

Ja heel herkenbaar! Word ook echt moe van mezelf. 
Ik hoor mezelf soms ook boos en onredelijk doen om iets waar ik normaal echt niet boos over zou worden. In tegendeel juist. 
????????
Hopelijk wordt het snel dan wat minder! 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Heel blij met zwangerschap, toch soms ongelukkig gevoel. ' in het Zwangerschapsforum