Telling klopt niet

15 antwoorden en 21751679x bekeken

K de W-V (Gast) 03-11 om 21:13

Helaas klopt mijn echo niet.. en bang voor miskraam.. Dit is het verhaal.

Laatste dag ongesteld 6 september (vanaf daar ga je tellen)

Sex gehad op 28 september 

14 oktober positieve test

31 oktober vroege echo. Zou dan ongeveer 8wk moeten zijn.

Alleen baby was heeeeel erg ver te zoeken. De telling kan er toch niet zo ver naast zitten?. Ze had het er over dat ik verkeerd telde, maar als we het opschuiven klopt de verhouding volgens mij nog niet. Ipv dat ze gelijk zeggen , het is niet goed. Zei kon de baby zien, ok zag niks.. zo klein.

Controle weer over een week.

reageer

Mvdb (Gast) 03-11 om 22:06

8 weken klopt dan toch? 
De baby is dan maar 2 cm, dus er valt ook niet veel te zien. Of snap ik je verhaal niet?

mamie36 (Gast) 03-11 om 22:18

Je moet trouwens tellen vanaf de eerste dag van je laatste menstruatie, dus niet op 6 september maar op 1 september (als je ervanuit gaat van 5 dagen vloeien). Dan zit je op bijna 9 weken. Tussen 1 sept en je positieve test zit dan 7 weken. Dat lijkt me eerlijk gezegd heel sterk, of je moet 16 sept bedoelen.

K de W-V (Gast) 04-11 om 04:47

Helaas dan wordt het een miskraam.  Want 8 weken had je dan al een hartje moeten zien en geen bijna niks baby

Anoniem (Gast) 08-11 om 11:16

Ik vind het nogal een uitspraak dat iemand gewoon even zegt helaas dan wordt het een miskraam. Dat weet je nog helemaal niet zeker. En dat is niet fijn om te lezen en geeft nog meer stress.

Ik zou het even afwachten tot volgende week, meer kan je niet doen. En dat geeft vast meer duidelijkheid. 
Met 6 weken zien ze vaak wel dat er iets zit maar nog niet heel duidelijk. Dus wie weet ben je gewoon vroeger dan gedacht. En had je een lange cyclus. Hoop het beste voor je! Succes.

Anoniem (Gast) 08-11 om 11:18

Oh excuus je zei het zelf over de miskraam zie ik net. Schrok al!  Niet goed gelezen. Dacht dat iemand anders dat had geschreven. 

Nou succes!

Loola 10-11 om 07:43

Ik denk ook dat je berekening niet klopt en je inderdaad minder ver bent.. ben benieuwd naar hoe het je vergaat , succes en hopelijk volgende echo meer te zien

Kat 10-11 om 07:57

Hey loola, ben jij toevallig de loola die meeschreef in de december 2017 groep?

Floor (Gast) 10-11 om 08:03

Ja de telling klopt niet, je kunt ook de standaard telling niet goed toepassen als je een late eisprong hebt. Inmiddels zijn we wel 11 dagen verder, kun je niet weer een echo krijgen? Dan moet er wel wat te zien zijn. 

Loola 10-11 om 09:48

Hey Kat! Jazeker hoe is het met jou?

Kat 10-11 om 20:52

He wat leuk! Hier gaat het goed hoor. De kleine meid wordt echt groot. Praat ook al best wel goed

Hoe gaat het met jou en de kleine man? Zie ik het goed ben je zwanger van de 3e?

Loola 17-11 om 05:05

Hey meis! Wat fijn om te horen ! Hier wordt de kleine man ook al groot, ook lkkr kletsen en hij doet het hartstikke goed . Dat ze binnenkort alweer 2 worden ! Gaat de tijd snel he . Ik nu zwanger van 3e ja! Wel pas 6 weekjes nu . En jij ? Of ben je nog helemaal van je dochter aan t genieten? 
Veel liefs! 

Kat 17-11 om 20:55

Hey! Oh dat kletsen is zo leuk he hier ook hele verhalen, al versta ik de helft er nog niet van. Fijn dat hij het zo goed doet. Ja bijna 2 al weer, tijd gaat echt zo snel.
Gefeliciteerd! Super leuk een 3e erbij! Wij houden het nog even bij 2, twijfelen heel erg over nog een 3e of niet. Dus voor nu nog even uitgesteld.
Ik wens je een fijne zwangerschap en hopelijk komt deze baby rond de 40 weken ipv 42 weken zoals je zoon
Liefs

Loola 23-11 om 05:12

Hey lieve Kat
Hier wordt ook veel gebabbeld maar weinig verstaanbaar inderdaad haha heel schattig want hij doet dat zo lekker stellig en ik zeg dan maar "oh ja jongen" 
Ik begrijp je met 2 dat het (voor nu) wel even welletjes is. Gelukkig heb jij nog wel een aantal jaartjes om nog altijd te kunnen gaan voor een derde toch wie weet 
En wat leuk dat jij nog weet dat Sem (bijna) 2 wkn over tijd was ! 12 dgn om exact te zijn maar mijn dochter was ook 12 dgn over tijd dus ben er bang voor dat deze weer hetzelfde gaat doen haha . Maar mijn laatste zwangerschap gezien mijn leeftijd dus ik denk dat deze niet lang genoeg kan blijven zitten   ik vind zwanger zijn dan ook heerlijk .
Ben weer zo benieuwd wat het gaat worden ! Ik zou leukste een jongen vinden voor Sem maar weer meisje zou ook geweldig zijn .. zou grote zus wel heel leuk vinden denk ik 

Kat 23-11 om 07:48

Hey loola, haha zo herkenbaar. Als ik er niks van kan maken zeg ik altijd echt waar?
Ja ik ben nu 31 dus we hebben nog wel een paar jaar. Maar het feit dat we er nu al over twijfelen betekend waarschijnlijk dat er wel een 3e komt de vraag is vooral nog wanneer. Maar voor nu gaan we eerst maar eens genieten van het feit dat we sinds twee maanden eindelijk de nacht weer door kunnen slapen
Ja ik weet het nog goed omdat ik je had "ingehaald". Lily was eigenlijk voor de 29e maar kwam al de 16e. Maar als je dochter ook 12 dagen te laat was, zou ik er nu ook maar weer rekening mee houden.
Oh ja grote zus was al een stuk ouder he? Vindt ze het leuk zo'n klein broertje?
Ik ben ook benieuwd wat het gaat worden!

@topicstarter excuses voor het overnemen van je topic! Ik ben wel benieuwd of je inmiddels nog een echo hebt gehad en wat de uitslag is?

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Telling klopt niet' in het Zwangerschapsforum