Ongerust zwanger (pril!)

5 antwoorden en 21363403x bekeken

MamaVanB (Gast) 07-12 om 13:21

Hallo allemaal,
Bij mijn vorige zwangerschap heb ik hier wat raad gevonden maar nu hoop ik op geruststelling of gelijkaardige ervaring. Ik test sinds 5/12 positief op de zwangerschapstest. Elke ochtend al eentje gedaan en loopt mooi op. Vandaag digitale gedaan en een plusje met 1-2 op. Joehoe! Alleen durf ik niet echt juichen.. Sinds 5/12 zit ik ook met donkere afscheiding (bruin, eerste dag donkerrood). Soms papiertje vol (sorry voor de details), soms bijna niets te zien. Ik heb geen idee wat ik nu moet denken.. Bij mijn vorige zwangerschap had ik niets van wat ik net allemaal beschreef..  Wat zijn jullie ervaringen?
Dankjewel!
Liefs 

reageer

Puck 07-12 om 13:52

Ik heb bij mijn dochter ook veel bruinverlies gehad. Het kan oud bloed zijn van de innesteling. Maar veel vrouwen verliezen ook tijdens de zwangerschap een beetje loed. Het hoeft niks slechts te betekenen. Gewoon rustig afwachten dus, maar zo lang het niet veel is en niet echt rood, denk ik niet dat je je zorgen hoeft te maken.

MamaVanB (Gast) 08-12 om 23:00

Dag Puck
Dankjewel! Ondertussen is het bruinverlies voorbij. Af en toe nog een klein veegje maar dan eerder “beige”. Ik heb ook nog steeds kwaaltjes (pijnlijke borsten en af en toe steken in liezen) dus ik denk wel dat het goed zit. Dankjewel voor je reactie! :-)

Loeke5 09-12 om 07:13

Ik heb dit bij mijn eerste 2 zwangerschappen gehad. 1ste keer is alles goed gekomen zelfs na hevige bloedingen.
2e keer was het helaas een miskraam. 
Nu voor de 3e keer zwanger zonder bruinverlies. 
Ik duim voor jou op het beste want zoals je ziet iedere. Zwangerschap is anders. 

Anoniem (Gast) 09-12 om 19:59

Ik heb zelf ook bruinverlies gehad en inmiddels 29 weken zwanger dus

MamaVanB (Gast) 09-12 om 20:56

Dank jullie wel voor jullie reactie! Mijn test was deze ochtend terug donkerder dan gisteren.. Fingers crossed dat het goed blijft gaan :-) 

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ongerust zwanger (pril!)' in het Zwangerschapsforum