Vrucht te klein

2 antwoorden en 20297166x bekeken

Onzeker (Gast) 12-03 om 12:50

Volgens de berekening van de eerste dag van mijn laatste menstruatie zou ik nu 7+4 zijn. Gister de eerste echo gehad er klopte een hartje maar de vrucht was te klein volgens de verloskundige voor het aantal weken.. over 2 weken terug en hopen dat die dan gegroeid is of dat ik toch korter zwanger ben.. 

misschien moet ik erbij vertellen dat er nog 2 vrucht zakjes zaten maar die waren leeg.. is dus in een heel vroeg stadium een drieling geweest. Misschien dat dat meespeelt met dat het vruchtje niet goed groeit? 


lees graag ervaringen

reageer

Eline 12-03 om 13:42

Hier geen ervaring met meerdere vruchtzakjes, maar wel met een echo met kloppend hartje en te klein vruchtje. Hier bleek het uiteindelijk niet goed te zijn en ben heb ik een miskraam hiervan gehad. Moet er wel bij zeggen dat ze de hartslag ook traag vond. Dit betekende dus ook dat of het hartje is net begonnen met kloppen en er is niks aan de hand of het is al 'stervende'. In mijn geval dus helaas het tweede.

Enige wat je kunt doen is afwachten en hopen op het beste.
Sterkte, onzekerheid is niet fijn!!

Amoxiclav 12-03 om 15:17

Hoeveel dagen ben je dan terug gezet? Bij deze zwangerschap werd ik 4 a 5 d terug gezet (6+5 ipv 7+3 denk ik). Hoeft daarom niet altijd te betekenen dat het fout zal aflopen...

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Vrucht te klein ' in het Zwangerschapsforum